tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tukholman tuliaiset / Souvenirs from Stockholm

En kertonutkaan teille vielä helmikuun puolivälin Tukholman reissustani! Tai lähinnä ostoksistani... Tärkeimpänä ehkä Cosista ostetut ihanat vaatteet (olisipa jo oikeasti kevät!), mutta myöskään Designtorget ei pettänyt.

Olen aiemmin kirjoittanut teille Maria Dahlgrenin tarjottimista, tiskiräteistä ja postikorteista... Nyt löysin Tukholma -muistikirjan! En vielä tiedä mitä muistikirjaan alan kirjoittelemaan, mutta pakko se oli silti ostaa!

Eilen tulin kotiin ensimmäiseltä ulkomaan työmatkaltani, Göteborgista. Shoppailu ei ollut reissulla pääasiassa, joten ei mitään erityistä mainitsemisen arvoistakaan oikein löytynyt. Pääsiäisen Lontoon reissulta onkin nyt sitten ainakin hakusessa Dahlgrenin Lontoo -muistikirja! Tarpeellinen? Ehdottomasti! Ehkä myös pari tiskirättiä?

--

Have you familiarized yourself with Maria Dahlgren? I have already earlier written about her and products I have. In February I was in Stockholm and bought this Stockholm notebook. On Easter I´m going to London and I really have to buy this Dahlgren´s London notebook as well!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti