torstai 1. maaliskuuta 2012

Ja voittaja on... / And the winner is...

Kiitos paljon kaikille pientä mutta suurta -blogin ensimmäiseen arvontaan osallistuneille! Melkein kaikki muistivat noudattaa kilpailun ohjeita ja antaa blogistani myös palautetta! Kiva kuulla, että samanhenkisiä lukijoita löytyy! Muumit on monelle meistä yhdistävä tekijä, mutta onneksi välillä kirjoitan myös muusta. Nyt tekisi mieli taas kyllä höpistä muumiuutuuksista jotka tällä viikolla kaupoissa...

Palautteista sen verran, että jotain banneria olen minäkin miettinyt, en vain ole saanut aikaiseksi. Myöskin mietin meneekö entistä rauhattomammaksi nykyisen Sanna Annukan Kanteleen kutsu -taustan kanssa..? Facebookiin ainakin pitäisi pientä faceliftausta tehdä. Joko muuten kaikki tykkäätte blogini Facebook -sivuista? Sinne ainakin päivittyy heti kaikki postaukseni, joten helppo pysyä kärryillä milloin uutta blogiin ilmestyy! Toinen hyvä vaihtoehto on seurata blogiani esimerkiksi bloglovinin tai blogilistan avulla.

Ja juu, itsekin haluaisin kirjoitella useammin kuin mitä nyt olen kirjoitellut. Kaksi työtä vain vie usein voimat henkisesti ja fyysisesti, joten siksi kirjoitustahtini on epäsäännöllisen säännöllistä. Yritän jatkossakin kuitenkin vähintään pari kertaa viikossa teille jotain uutta tarjota.

Noniin nyt itse asiaan, IVANAhelsingin Vitalis -purkkien onnellinen voittaja on:

Tässä on kuulemma lähtökohtana slaavilaiset kukkatarjottimet ja pohjoismainen luonto. Totta! Kyllä noista purkeista voi nuo inspiraation lähteet löytää. Mukana arvonnassa ehdottomasti. Kivan pirteä ulkoasu sinulla blogissa!

Onneksi olkoon ahle! Otathan yhteyttä vaikka spostitse niin saan yhteystietosi! (Arvontaan laskin siis mukaan facebook-kommentin heti tekstin alla jos joku tarkistelee laskinko voittajan oikein).

Aika osuva tuo voittajan kommentti, en nimittäin muista kuulleeni mistä inspiraatio on saanut alkunsa! Kiitos tiedon jakamisesta! Nyt jäämme innolla odottelemaan uusia pikkuisia purkkeja joista kerroin arvonnan yhteydessä!


--

Thanks for taking part in my blog´s lottery! The lucky winner is ahle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti