torstai 22. maaliskuuta 2012

Uutuus peltipurkki / New tin

Olenko totaalisesti ollut unessa aiemmin vai onko tämä jokin tuore uutuus? Vuosiluvusta päätellen tämän vuoden puolella on ilmestynyt! Tänään toiveikkaana kävelin kahvihyllyn ohitse josko uusi Pauligin purkki olisi jo ilmestynyt, ei ollut ei, mutta tämä Kulta Katriina purkki sen sijaan oli!

Kulta Katriina
Limited Edition 2012
Aino-Maija Metsola
Eremenko & Metsola

Ei ollut vaikea arvata kenen suunnittelema kuosi on kyseessä, niin tutulta näytti. Vähän jouluisen värinen purkki mielestäni on, mutta onneksi joulu tulee aina uudestaan ja uudestaan.

Kulta Katriinan nettisivuilla surffaillessani löysin vuosilukuja eri Kulta Katriinan pakkauksille. Minullahan siis on jo ennestään kaksikin Kulta Katriina peltipurkkia ja vuosi 1953 on kuvitettu minultakin löytyvällä punasinisellä purkilla. Tajusin juuri myös, että siitä purkista minulla ei olekaan täällä kuvaa vielä ollenkaan! Nyt on! Kiitti iskä purkista! Toinen Kulta Katrina purkki on aiemmin esitelty täällä.


--

I found a new coffee tin today! Design by Aino-Maija Metsola who has also worked for Marimekko. Older tin from 1953.


2 kommenttia:

  1. Voi ei, epäonnekseni/onnekseni en ole vielä täällä Pohjois-Karjalassa törmännyt moiseen ihanuuteen! Ei nää kahvipurkit ynnä muut kohta mahdu mihinkään, mutta eihän tuota voi kauppaankaan jättää :) Mistä muuten löysit ko. purkin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei meilläkään mihinkään nämä enää mahdu, kohta pitäisi se uusi Pauligin purkkikin jo tulla! :) Citymarketista löytyi sattumalta, hintaa oli muistaakseni 9,99 sisältäen kahvin.

      Poista