lauantai 10. maaliskuuta 2012

Arabian valikoimamuutokset / Changes in Arabia´s selections

Olettehan huomanneet, että Arabian Muumi lasten astiastot, Lentävät Muumit ja Iloinen perhe, poistuvat tuotannosta kesäkuussa?
Kuvat / photos: iittalahomeshopping.com

Arabian nettisivuilta, kohdasta Tietoa Arabiasta, löytyy melko kätevä Valikoimamuutokset osio. Sieltä kannattaa aina tietyin väliajoin käydä vilkaisemassa mitä muutoksia valikoimiin, esimerkiksi värien osalta on puolivuosittain aina tulossa.

Itse olisin ikionnellinen jos Arabia kertoisi sivuillaan yhtä hyvissä ajoin myös tulevista uutuuksista. Nyt esimerkiksi tulevia muumiuutuuksia etsitään (ja löydetään) ulkomaan nettikaupoista, usein monia kuukausia ennen kuin Arabia niistä sivuillaan mitään tietoa julkaisee. Muistan lukeneeni jostain, että Arabialta oli tähän vastattu, että vähentää kyselyiden määrää ja siten luonnollisesti heidän työmääränsä kun ilmoittavat uutuuksista vasta lähellä ilmestymistä.

Melko fanaattisena muumimukifanina etsiskelen parhaillaan tietoa uusista lasten astiastoista. Onhan se selvää, että poistuvien tilalle uudet tulevat. Huhut muumimukikeräilijöiden keskuudessa kertoi, että Iittalan työntekijöiden vaalimissa uutuustuotteiden kansioissa kuvat olisi jo nähtävillä, liekkö kohta myös jo jälleenmyyjillä (ja niiden nettisivuilla).

Nähtäväksi jää, ostanko itselleni jemmaan vielä ennen kesäkuuta nuo poistuvat lasten astiastot, vai yritänkö pysytellä Teema -mallisissa mukeissani...

Tuolta Arabian sivuilta löytyy muuten osio Muumit Arabiassa, jossa on mm. (hitaasti mutta varmasti päivittyvä) lista kaikista Arabian muumimukeista (ei sisällä astiastojen mukeja eikä vielä uusinta Mymmelin äitiä), sekä lista vuoteen 2009 asti myynnissä olleista Arabian muumituotteista; mukit, lautaset, kulhot, astiastot, seinälautaset, figuurit. Listoihin on helppo ruksia omat tuotteet niin pysyy siten perässä mitä jo on.. Heh. Voisikohan Arabia päivittää tuon kaikkien tuotteiden listan jo piakkoin!

Uutuus 2012: Hurraa! / Hurray!
Kuva / photo: arabia.fi
Uutuus 2012: Mymmelin äiti / Mymble´s mother
Kuva / photo: arabia.fi

--

I have noticed that there are going to be some changes in Arabia´s Moomin selection. Children´s sets Flying Moomins and Happy Family are not manufactured after 30.6.2012.

You can see all changes in Arabia´s selection (in Finnish) here. There is also a useful collector´s catalogue of all Arabia´s Moomin products that are manufactured before 2009. I would really like to have an updated catalogue! From Arabia´s website you can also find a list of all Moomin mugs (list does not include mugs from children´s sets and the latest Mymble´s mother -mug).

It is quite obvious that there are definitely going to be new children´s sets! I´m just desperately trying to find out some information about new releases. Please let me know if you find something new for this year! (Besides Celebration).
2 kommenttia:

 1. Voi kun Arabia alkaisi valmistaa uudestaan muki- ja kulhokohtaisia lautasia. Nuo uudet 4 lautasta kun ei istu mihinkään. Poikkeuksena seikkailulautanen tietysti, johon salaa toivon myös isompaa ruokalautasta....Seikkailu-sarjaan on tulossa kauniit ottimet, saa nähdä milloinka saapuu kauppoihin. Ja voi kun pysyisivät Kaj Frankin suunnittelemisissa astioissa. Esim. vanhan mallinen kannu (esim. iloinen perhe) oli muodoltaan täydellinen! Onko mitään uusia huhuja mitä vielä tulossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu minäkin toivon mukikohtaisia lautasia, vaikka yhtäkään matalaa lautasta en omistakkaan. Mutta ovat ne vanhat hienompia kuin uudet.

   Juhlahetki -sarja on ainut mitä uutuuksia tiedän, samoin tietysti kesämuki. Luulisi että lastenastiastoja tulee ainakin yksi uusi tänä vuonna! :) Toivotaan toki että muutakin!

   Poista