perjantai 27. tammikuuta 2012

Muumi Juhlahetki / Moomin Celebration

Royal Design sivustoilta on löytynyt jo jonkin aikaa tiedot uusista Arabian Muumi Juhlahetki –astioista. Englanniksi astiasto on nimeltään Celebration. Nyt eräs muumimukikeräilijä oli löytänyt myös kuvat Muminboden -sivustolta! Hinnat ovat myös kyseiseltä sivulta euroiksi muutettuna. Toivottavasti Suomesta saisi hiukkasen halvemmalla... Varmasti ainakin alennuksesta? Mietin myös onkohan nämä tulleet jäädäkseen vai esim vain täksi vuodeksi?


Huhtikuun alussa ilmestyvään sarjaan kuuluu:
-    mehukannu 1,1 l (n. 42 €?)
-    jalallinen tarjoilulautanen ø 17 cm (n. 39 €?)

-    jalallinen kakkulautanen ø 26 cm (n. 73 €?)
-    piirakkavuoka ø 28 cm (n. 56 €?)
-    keksipurkki 1,2 l (n. 50 €?)





Täytyy nyt kyllä sanoa, että minuun nämä ei ainakaan vielä iske niin hyvin kuin esim uudet muumimukit. Saas nähdä päätyykö nämä kaikki meille silti kun livenä pääsee näkemään... Ehkä kannu ja purkki ainakin.

Ja anteeksi te muumivihaajat, seuravaksi lupaan kirjoittaa blogiini jostain ihan muusta! 

--


A while ago I found information about new Moomin series Celebration from Royal Design web store. Now one mug collector has also found pictures from Muminboden. Prices are also from there and exchanged from Swedish crowns to euros. Hopefully we can buy these at least a little bit cheaper here in Finland. I was also wondering whether these are only available for year 2012 or not? Series will be released on April 1st. 


Series consists of:
-    Juice Pitcher 110 cl (42 €?)
-    Service Plate ø 17 cm (39 €?)
-    Cake Plates ø 26 cm (73 €?)
-    Pie Dish ø 28 cm (56 €?)
-    Cookie Box 120 cl (50 €?)



I have to say that I´m not so into these. I like much much more new mugs than these. But we will see. Maybe I´ll buy these anyway... At least the juice pitcher and cookie box.

And sorry for you who don´t like Moomins. I´ll promise to write something else next time!


19 kommenttia:

  1. Äh. Olen vähän pettynyt näihin. Piirakkavuoka on kivoin. Mutta ei tosiaan niin kivoja kuin uudet muumimukit.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ja kuinka paljon vievät tilaa kaapissa! :D Jos ei puolilmaseks saa niin sitten ostan vain kannun ja purkin. :) Mukit ja Primadonna -kulho menee ehdottomasti etusijalle! :P

      Poista
  2. Kuvitukset on oikein kivat, etenkin Mymmeli ja Myy. Formaatti ei vaan oikein ole minulle sopiva, keksipurkin kuuluu olla peltipurkki ja mehukannun lasia tai muovia. Ja tosiaan, hinnat on aikas korkeat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu hinnat tosiaan varmasti lienevät sitten Suomessa halvemmat, mutta jos kympinkin ovat halvemmat niin täytyy silti kyllä alennuksia kyttäillä. :) Kannusta mä pidän kyllä erityisesti, ei liikaa eroa Teemasta!

      Poista
  3. Kannu ja jalalllinen kakkulautanen on kyllä ihania,mutta mitä tuossa niiskuneiti kupissa tulee tarjoilla? hmm..hinnat ovat kyllä melko korkeita,mutta kai jotain on kuitenkin hankittava,taas! :) Toivottavasti ovat edes loppuvuoden valikoimissa,ettei ihan koko kevät ole yhtä muumia :D

    VastaaPoista
  4. Pettymys suuri. Kuvien laatu näyttää kuin olisi tarkoitettu kertakäyttöastioihin. Toiseksi astioiden muoto ei sovi Kaj Frankin muotoilemiin muumiastioihin. Miksei Arabia käytä hyväkseen Teema-astioita edelleen muumiastioiden pohjina. Monihan yhdistää Teemaa ja Muumiastioita. Tuota keksipurkki ei sovi mihinkään samoin kuin ei tuo kannu, vitsi. Mallista tulee mieleeni joku pieni ruotsalainen valmistaja...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ...Niin ja vielä piti ihmetellä, miksei piirakkavuoassa kuvio voi olla reunan ulkopuolella näkyvissä, samoin jalallisissa tarjoilu- ja kakkulautasessa siinä jalassa näkyvissä. Plättää nyt hintavaan astiaan se piirakka tai kakku eikä kukaan edes huomaa sen olevan muumiastia. Ilman kuviota näkyvissä astia näyttää kuin posliinimaalausliikkeessä myytävät valkoinen kilotavara...

      Poista
    2. Juu minäkin oletin jotain Franckin Teema -mallista muotoilua! Kannu ehkä lähinnä, sen kelpuutan kokoelmiini oikein hyvin kyllä! :) Keksipurkin kuva taas ihan mahtava niin siksi siitä tykkään, unohdetaan sen kansi! :P

      Annan lopullisen tuomioni vasta kun nään livenä.. ;)

      Poista
  5. Oi että! Sinun blogiasi lukiessa tulee niin iloiselle mielelle! :D Joku muukin on hurahtanut keräämään yhtä sun toista! Olen itsekin hulluna (ainakin) muumeihin, pöllöihin ja peltipurkkeihin. Tekisi melkein itse mieli kehitellä joku blogi ja jakaa tätä omaa kerääjän riemua kuten sinä mutta katsoo nyt. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiitos kommentistasi, on jäänyt aiemmin huomaamatta! Juu eikös vain olekin keräily mukavaa! Varsinkin juuri nuo mainitsemasi! Ja hei tottakai blogi vaan pystyyn, täällä on jo yksi varma lukija! Laitathan osoitteesi sitten mistä pääsen keräilyistäsi lukemaan! ;)

      Poista
  6. tuo mehukannu on aivan IHANA!
    harmi kun ei ole mukia tuolla kuviolla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Juu samaa minäkin aloin miettimään, että olisi aika kiva jos näihin astioihin olisi mukejakin, tuntuu hassulta yhdistää värikkäät mukit näihin rauhallisiin tarjoiluastioihin! Saas nähdä, odotellaan Arabian tuotejulkaisua ja infoa, joskos siitä selviäisi onko tulossa jatkoa!

      Poista
  7. Ihania !!!!Kaikki hankin ensitilassa <3
    ja mikä parasta ,kaikki voi ottaa käyttöön,ja sopivat mainiosti muumimukien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Odottavan aika on piiiiitkä! Prisman nettisivuilta löytyi jos Suomen hinnat, onneksi ovat edullisemmat kuin nuo Ruotsin hinnoista käännetyt!

      Poista
  8. http://www.adressit.com/arabian_tuotteiden_valmistus_kokonaan_suomeen

    VastaaPoista
  9. koska nämä mahtaa tulla kauppoihin ?Haluaisin niin kovasti jo nähdä nämä uutuudet livenä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Näköjään on kommenttisi jäänyt huomioimatta, pahoittelut! :/ En ainakaan itse vielä ole nähnyt tuotteita livenä. Prisman nettisivuilta löytyi jokin aika sitten kuvat ja hinnatkin. Onneksi olivat edullisemmat kuin nuo Ruotsin kruunuista muuntamani! :) Nyt tuotteita ei sivuilta enää löydy.. Liekkö liian aikaisin tuotteet nettiin laittaneet?

      Poista
  10. Oottelen sitä päivää kun nuo ilmestyy viel muki-versioina! Ainakin Pikku Myy ja Mymmeli! Mutta hitusen kallista :/ Keksipurkkia en paljoakaan käytä. Äh...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin en jaksa uskoa että näihin mukeja tulisi. :/ Juu se purkki on tosi iso! Olispa pienempi!

      Poista