keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Edellinen kotini / My former home

Minulta on monesti kysytty mihin meidän (minun) hamstraamat astiat ja peltipurkit ja muut tavarat kotonamme oikein mahtuu. On myös pyydetty kuvia kodistamme. Ehkä ihan kaikkeen en kotonamme ole tyytyväinen, mutta pikku hiljaa, pikku hiljaa väsytystaktiikalla taivuttelen herraa muutoksiin...

Nyt kotona sairasvuoteella ollessani ajattelin, että jos enshätään näyttäisin kuvia teille edellisestä kodistani Käpylässä? Jos sitten terveenä jaksaisin alkaa kuvaamaan nykyistä yhteistä muovimattolattiakotiamme.

Kun isäni palasi ulkomaankomennukseltaan Suomeen, oli todella sääli muuttaa pois tästä isäni omistamasta Olympiakylän asunnosta, mutta eipä me kaksi silloista opiskelijaa oltaisi voitu tähän kolmioon jäädä ja maksaa yli 400 euron vastiketta ja lisäksi vielä vuokraa isälleni. Ja ei poikaystäväni olisi kai muutenkaan suostunut idästä muuttamaan Käpylään...

Nyt asunnosta luopuminen kyllä harmittaa, mutta eiköhän meitä vielä kiva oma asunto odota! Nykyinen uudehko vuokrakaksio meren rannassa on paaaljon edullisempi, vaikkei kyllä läheskään yhtä kiva pohjapiirrustukseltaan kuin tämä Käpylän vanhus.
--

People have often asked me where do we put all our (mine) tableware, tins and all other stuff we (I) have collected. Now when I´m sick at home in bed I thought maybe I can first show you some old photos of my former home.

When my father moved back to Finland from abroad where he worked it was pity to move out from this my father´s apartment. Me and my boyfriend were then students and couldn´t pay so much to live in this. Now we live near the sea in a rent apartment. It is not so nice than this old one but it´s much cheaper. And it is in the Eastern Helsinki where my boyfriend has lived throughout his life.

When I´m back in business again I´ll promise to take photos of our home now!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti