perjantai 13. tammikuuta 2012

Muumimukiuutuudet 2012 / New Moomin mugs 2012

Pahoittelut, mutta...jatkan vielä muumeilla ja uusilla mukeilla... Ruotsin ja Brittien Royal Design -nettikaupasta nimittäin löytyi jo kuvat uusista muumimukeista tälle keväälle! Ja Suomessa Arabiasta ei kerrota näistä vielä mitään! Toimitusajaksikin on Ruotsista ja Briteistä laitettu 7-9 päivää vaikka 1.3. pitäisi vasta aikaisintaan sininen Mymmelin äiti -muki ja -kulho ilmestyä ja Primadonnan hevonen -kesämuki vasta toukokuussa! Outoa!

Itse ajattelin kyllä odottaa, että tulee myyntiin Suomessa, tulee muuten nämä niin sanotut tavismukitkin kalliiksi... Ja luulisin että odottamaankin tuolta netistä tilatessaan joutuu enemmän kuin viikon...? Tiedä häntä. Mutta hei, nyt meillä on sentään jo kunnon kuvat ja toivottavasti kesämukiinkin tulee perinteisesti myös kulho!

ps. Tänä vuonna (huhujen mukaan maaliskuussa) pitäisi ilmestyä vielä Arabialta uutta juhlakattauksiin tarkoitettuja muumituotteita! Jalallista kakkulautasta, kannua yms astioita! Niitä todellakin myös odotan innolla!
Mymmelin äiti / Mymlan´s mother

Primadonnan hevonen / Primadonna´s horse
--


Now we have photos of new Moomin mugs! Mymlan´s mother (or Mymble´s??) mug and bowl should be in stores 1.3.2012 but Royal Design in Sweden and Great Britain sells these already! Also Primadonna´s horse seasonal mug for summer 2012 is there! And shipping times are 7-9 days!

Well maybe I can wait for these to be released also in Finland! Hopefully there will be a summer bowl also as usual!

In this year (rumors told that on March)  there should be also a new serie of moomin tableware. Jug, two different platters and so on! Hopefully we see pictures soon!
6 kommenttia:

 1. Myönnän että kiljuin (kovaan) ääneen kun tuo Mymmeleiden Mymmeli ilmeistyi ruutuun. Aivan mahtava muki!

  Ja kesämuki jatkoi mahtavuutta, paljon hienompi mitä raidalliset mukit ovat olleet.

  Kolmas mahtavuus on tämä blogisi, tykkään paljon!

  VastaaPoista
 2. Ihana kuulla että muutkin tykkäävät muumeista kuin vain minä! :) Ja kiitos, palaute blogista miellyttää erityisesti myös! :) Ihana kuulla!

  Tässä vielä muumifaneille tietoa mitä Arabialta oli vastattu kun joku muumimukikeräilijöiden facebook-sivustolta oli kysellyt ulkomaisiin nettikauppoihin ilmestyneistä mukeista:

  "Hei xxx,
  ja kiitos yhteydenotostasi.
  Pahoittelemme, että kyseiset mukit ovat ilmestyneet ennen aikojaan ko. verkkokaupan sivuille. Mukien toimitukset alkavat kuitenkin kaikille jälleenmyyjille samaan aikaan; Mymmelin äiti -mukin toimitukset alkavat varastostamme 1.3. ja Primadonnan hevonen -mukin 16.4. alkaen. Eli tätä aikaisemmin kyseisiä mukeja ei ole mahdollista saada mitään kautta.
  Arabia tiedottaa uutuuksista perinteisesti juuri ennen niiden toimitusten alkua. Olemme todenneet, että aikaisempi tiedottaminen lähinnä lisää ennenaikaisten kyselyjen määrää. Mukien lisäksi muitakin muumiuutuuksia on tulossa, tiedot niistä tulevat kyllä aikanaan sivuillemme."

  VastaaPoista
 3. Minulle pystyy Muumi-kuvalla myymään varmaan ihan mitä vain, eilen ostin tiskirätin. http://www.muurla.com/index.php?PAGE=4&NODE_ID=4&LANG=1&group=25&family=114

  Maksoi Prismassa 3 euroa, mikä jo tuntui aika paljolta, mutta noilla Muurlan sivuilla onkin hinta 5,90... :0

  Tuntuu että ihan parin vuoden sisään Muumi-tavaraa on tullut tosi paljon lisää, ei meinaa pää eikä varsinkaan tulot pysyä mukana. :D Onneksi Muumi-tuotteet ovat laadukkaita ja suurimmaksi osaksi ihan käyttötavaraa. Voi hyvällä omallatunnolla hamstrata. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä meilläkin kaikki muumimukit yms käytössä on! (Ne kaikista vanhimmat ehkä kuitenkin hyllyn takaosassa, mutta käyttömahdollisuus kuitenkin! ;))

   Poista
 4. Aivan ihanat mukit tulossa! Kiitokset infosta!! Myös Hurraa!- muumimuki on hankittava (luin aiemmasta kirjoituksestasi)!! =D

  - S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä uutuudet on aika mahtavan näköisiä! En jaksa odottaa!!!

   Poista