tiistai 3. tammikuuta 2012

Hurraa! -lusikka / Hurray! spoon

Pahoitteluni kaikille teille lukijoille jotka ette tykkää Muumeista... Mutta pakko jatkaa vielä tämän tekstin verran fiilistelyäni uudesta Hurraa! -muumimukista ja Hurraa! -lusikasta. Tässä nyt vihdoin kuva myös tulevasta lusikasta! Harmillisesti lusikka tulee myyntiin vasta maaliskuussa, mutta muki on kaupoissa onneksi jo nyt meille innokkaimmille.

Hurraa! -lusikka / Hurray! spoon

Hurraa! mukin koko kuva/ The whole picture of Hurray! mug

Kävin tänään ostamassa itselleni tuon mukin ja harmikseni huomasin, että pohjassa on aivan tavallinen muumimukin leima. Arabin uusissa Kotikaupunki -sarjan mukeissa on World Design Capital Helsinki 2012 leima, mutta tässä ei. Harmi! Onneksi pohja ei näy kun mukia käyttää. I´m in love! Ja te pidätte minua hulluna...

Kuvat lainattu tästä.


Seuraa MOOMINdreamsia Twitterissä!


--

I´m so so sorry for all of you who don´t like Moomins. But this I have to post! Now I have found a picture of a new Hurray! spoon. Hurray! mug I posted earlier. Spoon will be in stores 1.3.2012 and mug already now!

I have to say that I was a little bit disappointed that there wasn´t any special World Design Capital Helsinki 2012 label in the bottom of the mug but luckily I can´t see the bottom while drinking..

I´m so in love with this new mug and I think you all think I´m crazy...

Pictures from here.


Follow MOOMINdreams on Twitter!6 kommenttia:

 1. Minäkin sain eilen Helsinki tuliaisina oman Hurraa!- mukin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Hurraa on melkein paras! :) Aamumehut siitä taas tuli juotua! Pitänee käydä toinen ostamassa Iittalan -30% alella.. Ihan varmuudeks!

   Poista
  2. Kummipoikasikin mukista kovasti tykkää ;)

   Poista
  3. Vai niin vai niin! Sukulaisia täällä salaa kommentoimassa! :P Pitääkö kummipojalle oma muki hankkia? ;) Tai ehkä alkaa keräämään koko sarja mukeja...? :D Voin opettaa muumimuki-tavoille! :D

   Poista
 2. ;D Täällä lähinnä kiistellään muumimukeista, siitä oliko se haisuli muki nyt kumman, mummo kun toi Jerelle haisulin ja Mirolle mörkö mukit ja Miro vakuuttunut että toisinpäin... Haisuli ilmeisesti mieluisampi. Pyryllä onkin sitten Nipsu vaikka Myy osuisi luonteeltaan oikempaan ;) Minä sain äitienpäivä lahjaksi Vilijonka- mukin joka onkin osuva kuvansa perusteella, muuta en myönnä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin hyvä muki sulla! :P Ja hei, sano kummituspojalle, että tädin mielestä mörkö on kivemman värinen muki kuin haisuli! :D

   Poista