keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kirppisunelmia

Reissu Rovaniemelle osoittautui varsin herkulliseksi kirppistarjontansa vuoksi. Juuri hehkuttamani Marianne -karkkipurkit saivat kaverin toisesta sinivalkoraidallisesta etiketillisestä lähes naarmuttomasta purkista! Vaikka yksi purkki meiltä jo löytyy, tämän purkin kunto ja etiketin täydellisyys sai minut helposti maksamaan purkista 5 euroa! Vanhempi purkki pääsi nyt kaappiin ja uusi puolestaan esille etikettinsä kanssa koreilemaan.

Etiketissä lukee valmistajana Chymos, jonka Fazer osti 1900-luvulla.

Jotta peltipurkit eivät loppuisi kesken, mummini oli siivonnut edesmenneen ystävänsä varastoa ja saanut ottaa sieltä mitä löytyy. Miten sattuikaan, että se yksi ja ainut kahvipurkki mikä siellä oli ollut, oli juuri se joka minulta vielä puuttui! Hyväkuntoinen tämäkin.


Vielä yksi herkku löytyi kirppikseltä, jälleen ystävälleni Kaisalle, jonka synttärilahjalampun esittelin aiemmin. Nyt löytyi huikea retro lampunvarjostin! Vain 8 euroa. Ei olisi varmasti Helsingistä saati huuto.netistä vastaavaa hyväkuntoista yksilöä samaan hintaan saanut.


Huuto.netistä puheenollen, lomani aikana yksi paketti oli tupsahtanut postiin noutajaa odottamaan. Mikäs muukaan siellä oli kuin peltipurkki! Nyt Aarikan ja oikein hyvin muihin raitapurkkeihin sopiva.


Nyt on kielto purkkien ostoon. Ainakin hetkeksi....

2 kommenttia:

  1. Ihania purkkeja!Mukava oli Berliinin postaus! Minäkin viihtyisin vain kierrellen antiikkiliikkeitä ja kirppiksiä tms. Kun vain tavaroiden kotimaahan kuljetus olisi helppoa! Ei taida olla- isojen tavaroiden kohdalla yksinkertaista. Hyvää kesän jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kuulla että näillä sivuilla viihdyt! Kyllä kirppiksiä ja muita vanhan tavaran liikkeitä kierrellessä Suomessa ja ulkomailla joutuu aina haaveilemaan isommasta kodista! ;) Kiitos samoin ihanaa ja hyvien löytöjen kesän jatkoa! Yritän tänään vielä päivittää sivuilleni uutta!

    VastaaPoista