torstai 14. heinäkuuta 2011

S.T.A.M.P.S.

Olen ihan koukussa saksalaisiin S.T.A.M.P.S.  –kelloihin! Löysin kellot viime vuonna Habitaren messuilta kun Somanet oli tuotteitaan siellä myymässä. Nämä ihanuudet iskivät silmiini heti!

Ensin ostin mustan Belta -rannekkeen ja Shady Roses -kellotaulun, sitten myöhemmin netistä ruskean vintage Beltan ja Daylight -kellotaulun ja nyt tällä viikolla kotiini tupsahti kirkas keltainen ranneke Blowball -kellotauluihanuudella varustettuna!Vintage kelloni
Shady Roses, kuva: Somanet.fi

Daylight, kuva: Somanet.fi

Blowball, kuva: Somanet.fi

Kellotaulua voi siis vaihtaa rannekkeisiin edestakaisin, mutta itse olen kyllä pitänyt samoja yhdistelmiä aina. Tosin onhan minulla vielä yksi mahdollisuus kellotaulujani käyttää, nimittäin kaulanauha! Hauska idea, piti sekin Habitaresta aikoinaan ostaa, vaikkakaan en sitä vielä ole uskaltanut käyttää.

Ja täytyy muuten ehdottomasti kehua Somanetin palvelua! Tuotteet toimitetaan heti, ja reklamaatiokaan ei tuottanut lainkaan ongelmia. Kovamuoviset Belta-rannekkeet ovat sen verran tiukkoja, että pari kertaa on napsahtanut silikoninauha sisältä poikki. Ekan kerran reklamoin ja sain uuden tilalle, mutta sitten tajusin, että tyhmähän olen jos uutta aina pyydän kun parilla eurolla saan itse ostettua nauhaa askartelukaupasta metreittäin ja voin korjata rannekkeen heti itse!

Yritin muuten etsiä Berliinistä S.T.A.M.P.S. –liikettä, mutta saksalaiset S.T.A.M.P.S. –nettisivut olivat niin kököt, että osoitteen löytäminen store locatorista oli haastavaa sivujen toimiessa todella huonosti. Nyt tietysti näyttää toimivan oikein hyvin näin matkan jälkeen.. Mutta onneksi kelloja saa netistäkin! Ja toivottavasti taas myös Habitaresta!

Viikonlopun Ilosaarirockiin en S.T.A.M.P.S. -kellojani uskalla mukaan ottaa, ettei vain häviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti