perjantai 5. elokuuta 2011

Tuliaisia Lontoosta ja omia löytöjä Helsingistä

Loman jälkeinen elämä on pitänyt minut niin kiireisenä ja väsyneenä, että uusi harrastukseni, blogin kirjoittaminen (ja muiden blogien lukeminen), on jäänyt aivan liian vähälle! Rovaniemeltä kotiin palattuani, Suomeen saapui poikaystäväni sisko perheineen. Menoa ja vilskettä ei ole puuttunut 5v neidin ja 1v kummipojan kanssa. 

Lontoolaiset toivat mukanaan tilaamani Maria Dahlgrenin Lontoo -tarjottimen! Olen jo aiemmin Taito Shopista ostanut Helsinki -tarjottimen ja -tiskirättejä ja vasta sen jälkeen bongasin tämän lempikaupunkini tarjottimen Kettukarkki -blogista! Ja kuinka hieno Lontoo -tarjotin onkaan verrattuna Helsinkiin! Helsinki -tiskirätti on kyllä kovin hieno ja Helsingillä kuitenkin kotikaupunkina suuri merkitys elämääni.
Täydellisyys.
Lontoo on aina kuulunut suosikkeihini, olihan se ensimmäinen ulkomaanmatkakohteeni pari vuotiaana oman kummitädin häihin. Sen jälkeen Lontooseen olen aina halunnut palata, ja kyllähän sinne muutama reissu on tehtykin.

Ikeassa muistin nähneeni tarjottimien tyylisiä kortteja ja muistini ei pettänyt. Pitihän näitäkin kortteja siis ostaa vaikka mitenkään erityisemmin Ruotsi ei elämääni kuulukaan.


Jotenkin varsinkin tuosta Lontoo -tarjottimesta tulee mieleeni suomalais-englantilaisen Sanna Annukan työt. Hänen töistään myöhemmin lisää, meillä kotona riittäisi niitä kuvattavaksi ja esiteltäväksi pidemmäksikin aikaa. Pitää vaan löytää se oikea fiilis kuvata ja kertoa hänen töiden ihanuudesta. Nyt ihailen uutta tarjotintani! Kiitos Anna!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti