torstai 17. lokakuuta 2013

Marimekon ystävämyynti 23.-27.10. / Marimekko sale 23.-27.10.

Juuri kolahti postiluukusta Marimekon ystävämyynnin esite. Samainen kuvasto kilahti juuri myös sähköpostiin, klik klik.

Vaikka en valitettavasti pääse Marimekon ystävämyyntiin vasta kun ehkä sunnuntaina (jos NYCin matkalta on enää rahoja jäljellä), niin tässä teille muutamia minun suosikkejani näytille. New Yorkista käsin voisi kyllä shopailla nettikaupassa näitä samaisia ystävämyynnin tuotteita, mutta ehkä keskityn kuitenkin paikalliseen valikoimaan siellä oikeissa kaupoissa.


Tunnetusti Sanna Annukka fanina huomioni kiinnittyi keittiöpyyhkeisiin ja tuohon Kanteleen kutsu -uunikintaaseen. Mitä muuten tarkoittaa pieni uunikinnas?

Marimekon trikoisia tasaraitalakanoita voin myös suositella täydestä sydämestäni, IHANAT nukkua! Samoin nuo Tasku-nahkapussukat on kätsyjä, musta voisi olla kiva!

--

Next week there will be a traditional Marimekko sale. Here is the brochure. The sale will be also in their webstore, at least in Finland.

In the picture there are my favorites!


8 kommenttia:

 1. Hei! Kysymys asian vierestä. Huomasin aiemmasta postauksesta että sinulla on String hylly. Mitkä ovat hyllyjen välit kun ne ovat asetettuna niin kuin ne ovat sinulla siinä Muumi muki kuvassa. Harkitsen String hyllyn hankkimista, mutta haluan tarkistaa etukäteen ettei tule liian ahdasta niille esineille joita minulla on mielessä sijoittaa siihen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelut vastauksen kestämisestä, en ole nyt kotona mutta heti kun olen niin laitan sinulle mittoja!

   Poista
 2. Onkohan pieni uunikinnas lastenkoko? Meillä ainakin on lasten leikeissä pieniä Unikko-kintaita, niihin ei aikuisen käsi mahdu :) Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa voi olla! En ehtinyt paikan päälle tutkailemaan. :/

   Poista
 3. Pieni kanteleen kutsu-uunikinnas... Tarkoittaisiko sitä, että kuvio on pienempänä, ns. normaalikokoisena kuviosta ei uunikintaassa jäisi mitään näkyviin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä jäi minulle arvoitukseksi kumpaa tarkoittaa kun en paikan päälle päässyt.. :)

   Poista
 4. En tiedä mitä tuo pieni uunikinnas tarkoittaa, mutta olisin veikkaillut samaa kun tuossa edellä kommentoinut anonyymi. Itselläni on noita kintaita pari kappaletta ja ne ovat ainakin ihan normaalin kokoisia, mutta kuvio on paljon pienemmällä kun esimerkiksi Kanteleen kutsu -tyynyssäni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Kävitkö katsomassa ysmyssä millainen oli?

   Poista