tiistai 15. lokakuuta 2013

Loimu vuosikertaglögi 2013 / Loimu glogg 2013

Sairaslomalla jo toisena päivänä alkoi eri teet tökkimään pahasti. Muistin onneksi, että Blossan vuosikertaglögi onkin jo saatavilla. Ajattelin siis lääkäri- ja kauppareissulla pullon sitä hakea jotta voisi sitten illalla juoda vaihteeksi sitä.

Vaan kappas. Hyllyllä oli myös uusi Loimu! Vuoden 2013 maku on Kuningatar eli mustikka vadelma. Nam! En malta odottaa iltaan! Taitaa jäädä Blossa nyt odottelemaan, maku on nimittäin yllätys tänä vuonna ja Loimu kuulostaa jo niin hyvältä, että varman päälle mennään sillä.

Pullokin on hieno, kuvitus on Jaani Vaahteran käsialaa.

Kuva / PhotoAiempia Loimuja mm. täällä.

--

This years Loimu glogg is blueberry rasberry. Can´t wait to taste it! Bottle design is by Jaani Vaahtera. Here you can find Loimu bottle´s from previous years.2 kommenttia:

 1. Moi!
  Muistelin että joskus kirjotit että sulta puuttuis toi 2008 pullo? Meiltä löytyis sellanen kaapista ylimääräsenä jos kiinnostais?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Juu se ensimmäinen pullo minulta jäi aikoinaan puuttumaan, mutta tilanpuutteessa olen luopunut nyt kaikista jo! Viime vuotinen löytyy täytenä kaapista mutta muut meni kierrätykseen.

   Kiitos kysymästä!

   Poista