tiistai 21. toukokuuta 2013

Coston bambuiset aurinkolasit / Bamboo sunglasses by Costo

Kesä, aurinko ja uudet kauan himoitut Coston bambuiset aurinkolasit! Jo vuosi sitten helmikuussa bongasin nämä ihanuudet Uusi Muste -blogista. Viime keväänä kävin näitä jo sovittamassa Design Forumissa ja kun en heti ostanut, huomasin jääneenikin yhtäkkiä ilman.

Tänään se sitten tapahtui. Kävelin sisään Design Forumiin ja näin vitriinissä nämä Arandait. Nämä oli viimeiset sillä hetkellä liikkeessä (mustia kyllä jäi) ja ajattelin, että en voi jättää näitä jo toistamiseen ostamatta.


Mitäs tykkäätte? Tietääkö muuten joku teistä lukijoista tummuuko bambu paljonkin? Ei haittaa jos tummuu ja ei haittaa jos jättää tummumatta!

Rannalta suuntasin tänään suoraan kotiin hinnoittelemaan kirppistavaroita. Otin nimittäin pöydän viikoksi Vantaan Ikean vieressä olevasta Perhekirppis Lanttilasta. Toivottavasti saisi vaikka nämä aurinkolasirahat tienattua takaisin!

--

Do you like my new Costo sunglasses made from bamboo? I found these already in February 2012 from the Finnish blog Uusi Muste and now I bought them from Design Forum. I love them! Finally they are mine!3 kommenttia: