tiistai 9. lokakuuta 2012

Saana ja Olli peltipurkki Liptonille / Saana and Olli tin for Lipton

Apua! Katsokaa! IHANA! Ja taas peltipurkkikeräilijöitä viedään! Saana ja Olli on suunnitellut Liptonille peltipurkin.

Kuva täältä /Photo from here

Itse en oikein juo teetä, mutta arvatkaa ostanko! Ostan! Ja monta! Onneksi toinen perheestämme teetä sentään juo. Huh. Teetä juoville sukulaisille myös oiva joululahja!

Lukijani vinkkasi tästä minulle eilen mutta ei vielä löytynyt millään hakusanoilla netistä muita kuvia. Ainut oli tämä Ruokapirkka -lehti. Tietääkö joku tästä jotain?! 

Kiitos Riikka vinkistä!

--

Finnish designer couple Saana and Olli has designed a tin for Lipton tea. How wonderful is this! I don´t even like tea but still I have to buy a couple of them! This is the only photo we have found from the Internet, does anyone know more about this?


26 kommenttia:

  1. Tämä on kyllä yksi syy lukea blogiasi, kun bongailet näitä samoja juttuja, joita tulee itsekin kerättyä. :) Aivan ihana purkki! Olen noita Saana ja Olli -juttuja haikaillut, mutta en ole raaskinut ostaa. Tämä purkki tulee varmasti kyllä kotiutettua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! :) Juu minä ostin jostain supersuper alesta Saanan ja Ollin kangaskassin, tämä purkki lienee kuitenkin normaalihintaisenakin edullisempi! :) Ja kyllä menee joululahjoiksi teen juojille!

      Poista
  2. Huomasin saman tuosta lehdestä, mutta kaupoissa en ole purkkia nähnyt.
    Onkohan vain k-kaupan oma, hmmm...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vitsikun mä en oikein kokkaa niin ei tule ruokalehtiä luettua. :) Mutta voisin kuvitella, että tulisi kyllä kaikkialle jos kerta Liptonin on! Saas nähdä! Eiköhän tässä kuussa tule jo kun lehdessäkin oli! Ja ehkä jouluun asti myynnissä ainakin, melko jouluinen kuvitus kun on. :) Joululahjoja joululahjoja!

      Poista
  3. Tälläinen valko-vihreä mm. perhosilla oli citymarketissa ainakin, liekö tuo sitten talvi-versio?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Niin kuulemma onkin! Vau! Miksei meidän kaupassa jo ole!

      Poista
  4. Onpa jännä. Olikohan varmasti Liptonin purkki, ettei ollut se Juhla Mokan valko-vihreä? Heti pakko mennä tarkistamaan :)

    VastaaPoista
  5. Toden totta vihreä se oli ja mukaan lähti. Toivottavasti punainen tulee vielä. Ja ehkä keväällä uusi väri

    VastaaPoista
  6. Lisäsin blogiinkin kuvan. Oli pakko aiemmin viikolla perustaa blogi kun olin niin innoissani purkista ja aina itseä ärsyttää kun uutuuksista ei löydy kuvia ja saa arvuutella...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kuvasta ja tiedoista! Miksei meidän kaupoissa ole mitään! HALUAN! Ja en halua jäädä ilman! Vihreä näyttää liian kesäiseltä ollakseen myynnissä enää kauaa!

      Poista
  7. Itsekään en jumbosta löytänyt enkä itiksen prismasta, piti tulla lahteen saakka hakemaan ;D eiköhän ne ole vasta tuloillaan kauppoihin, joten en uska että ilman jää:)

    VastaaPoista
  8. Oi toi vihreä on myös pakko saada. <3 Punaisen ehdinkin jo ostamaan itselleni ja äidilleni. Kummassakin pakkauksessa näyttäisi tulevan mukana saman makuiset teet. Vihreän voisin ostaa itselleni ja anopilleni. :)

    VastaaPoista
  9. Löytyy kuulemma useimmista cittareista ja suppareista. Ostin heti molemmat värit, mutta jouduin hakemaan kahdesta eri kaupasta. Ei taida olla S-ryhmän kaupoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole vielä minun eteeni sattunut. :( Toivottavasti pian on!

      Poista
  10. Pah, mä kolusin tänään itiksen, myrtsin ja jumbon cittarit lisäksi viikin ja jumbon prismat ja tuloksetta. Mistä ihmeestä näitä purkkeja saa?? Mieheni menetti hermot jo toisen kaupan kohdalla.:D
    -Susu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Susu! Ja ei oo muuten Columbuksenkaan cittarissa tai S-marketissa eikä itiksen prismassa! :D Kerrothan jos jostain mainitsemastasi löytyy niin ajelen ostoksille! :D

      Poista
    2. Arabianrannan Supermarket ei tuottanut tulosta. Soitin tossa hetki sitten Tammiston ja Malmin CM ja ei niissäkään. Pyysivät ottamaan Unileveriin yhteyttä. Just laitoin kuluttajalle sähköpostia, ehkä nyt selviäisi mistä löytyy!:)
      Pistä heti viestiä jos jostain löydät teetä!:)
      Susu

      Poista
    3. Unilever: Hei ja kiitos yhteydenotostasi koskien Lipton teerasiaa.
      Tuotteita on saatavilla hyvin varustetuista K-Citymarketeista, K-Supermarketeista ja K-Marketeista.

      Eipä tunnu löytyvän. Laitoin jatkokysymystä kehiin jos löytyisi nyt ja luettelin kaikki kaupat jotka on selvitetty.:)

      Etsivä löytää.:)
      -Susu

      Poista
    4. Kyllä sinun uurastus vielä palkitaan!! :D

      Poista
  11. http://www.scandinaviandeko.com/blog/lipton-tin-box-by-saana-and-olli/

    VastaaPoista
  12. Löysin nämä purkit tarjoustalosta 3,90/kpl. pakkohan ne oli molemmat ostaa, eihän sillä hinnalla saa edes noita kahta teepakettia..

    VastaaPoista