tiistai 16. lokakuuta 2012

Saana ja Olli peltipurkiT Liptonille / Saana and Olli tinS for Lipton

Myönnän, minä olen hysterisoinut! Kuvat ja info Saanan ja Ollin Liptonille suunnittelemista rasioista löytyivät vihdoinkin, ikuisuudelta tuntuneen ajan (viikon) jälkeen.

Kerkesinkin jo tässä kuulla, että purkkeja tulee kaksi, kunnon kuvia jäin vain odottelemaan. Ja varmistusta mistä näitä todella saa. Kiitos Scandinavian Deko tiedon jakamisesta! Ja kiitos lukijalleni joka kävi linkittämässä helpottavan tiedon kommentteihini! Huh. Arvatkaa vaan kokeilenko tänään jälleen onneani läheisessä K-Citymarketissa! Unileveriltä lukijani saaman tiedon mukaan myös hyvin varustelluista K-Supermarketeista ja K-Marketeista tulee rasioita löytymään.

Myönnettäköön tässä nyt myös, että kerkesin jo itse suunnittelijoitakin kontaktoimaan asian suhteen. Mutta! Yritin olla "en niin superhysteerinen fani" ja laitoin heidän Facebook-sivun kautta viestiä, enkä virallista asiakaspalautetta sähköpostitse. Vastaus tuli heiltäkin juuri tänään ja saimmekin hieman infoa taustalle yhteistyöstä!

"Suunnittelimme pakkaukset Liptonille koska he ovat siirtämässä koko teetuotantoaan Rainforest Alliance-sertifioinnin alle. Projekti ison yrityksen kanssa oli mielenkiintoinen ja mukava. Suurten yritysten konkreettisilla teoilla on oleellinen vaikutus luonnon monimuotoisuuden säilyttämisessä ja vastuullisten tuotantotapojen edistämisessä, joten maailman suurimpana teenostajana Liptonin siirtyminen sertifioinnin alaisuuteen on iso askel parempaan."

Vau! Ja onnea peltipurkkifaneille metsästykseen!

--

Yes, it is me who have been hysterical about these Saana and Olli tins. Now I finally know for sure where I can find these! Thanks Scandinavian Deko for sharing.


15 kommenttia:

 1. Mistäköhän tuon vihreän löytäisi. Punaisen jo bongasin ja ostinkin, mutta vihreätä ei näkynyt :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en ole pääkaupunkiseudulla vielä kumpaankaan törmännyt! :(

   Poista
 2. Nummelan citymarketissa oli display, jossa oli vielä iso kasa jäljellä. Mukana tuli 2 eri teetä ja hinta 6,95€. Jos et löydä niin ostanko ja postitanko sinulle? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiitos tarjouksesta, odottelen vielä kuitenkin ehkä tovin joskos meidänkin kauppoihin tulisi niin säästyisi postikuluilta!

   Poista
 3. Heippa Junnu!
  Vantaan Myyrmannin Cittarista löytyy vihreenä tuo purkki!:) Itselle tarttui tänään mukaan. Toki tuote ei löydy tee osastolta vaan hyllyjen perältä jossa on "sesonki" tuotteet.:)
  Punainen purkki odotti minua perjantaina töiden jälkeen kotona, mieheni löysi sen Lahden CM:sta.:)
  -Susu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Minä löysi näitä tänään Itäkeskuksen Citymarketista! Vihreitä oli vaikka kuinka mutta punaisia vain muutama. Niistä muutamista kelpuutin vain yhden, jossa ei ollut nirhaumia ja maalin lähtöä kannessa! Lisää punaisia haluan!

   Poista
 4. Noiden purkkien kanssa on kyllä saanu olla tosi tarkkana, melkein kaikissa on kannen etuosassa pieni kohta missä on maali rytyssä. Liekö joku tuotantovirhe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kelpuutin tosiaan vain yhden punaisen! Kaikissa muissa oli kannen etureunasta kahdesta kohtaa maali rullalla. Höh.

   Poista
 5. Moi! Unileveriltä kerrottiin, että purkkeja on todella paljon vielä varastossa. Kaupat eivät ole osanneet vielä tilata niitä, kun edustajatkaan eivät ole oikein tienneet purkkien olemassaolosta. Eilen on kuulemma mennyt tietoa edustajille saakka ja eiköhän kohta ainakin Citymarkettien hyllyt pursua peltipurkeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Täytyykin huomenna käydä taas kierros josko löytäisin (ja kelpuuttaisin) lisää punaisia!

   Poista
 6. Mä en ole vieläkään onnistunut löytämään tuota vihreetä purkkia. Punaista on kyllä näkynyt. :(

  VastaaPoista
 7. Punaisen kun vielä pk-seudulta löytäisi, vihreä on ollut jo hyvän tovin keittiön kaunistuksena...

  VastaaPoista
 8. Mä en kyllä nyt ihan tosissaan löydä sitä vihreetä. Olen kaksi meidän lähintä Cittaria käynyt katsomassa eikä siellä ole kuin sitä punaista. :( Vinkkejä otetaan siis vastaan mistä sitä ihan varmasti voisi löytyä. :D

  VastaaPoista