perjantai 12. lokakuuta 2012

Osa uutuuksista kotiutettu / Some of the novelties found

Tänään oli historiallinen päivä! Kävin Hulluilla Päivillä, mutta en ostanut MITÄÄN! Enkä ole käynyt muina päivinä edes katsomassa olisiko jotain! Huh! Jos huomenna jaksan hulinoihin mennä niin selviänköhän reissusta senttiäkään tuhlaamatta?

Ehkä alla on hyvä syy miksi olisi ihan kiva että selviäisin.


Huomaattehan Sanna Annukan kuvittaman The Fir Tree -kirjan jonka julkaisupäivä on vasta 18.10.! Ja minulle se tuli jo tänään postissa kotiin! Saakohan joku nyt noottia ennenaikaisesta julkaisusta?

Ja tattadaa! Myös Loimut löytyi tänään erittäin tarpeeseen. Olen yksin kotona, "raatanut" töissä 12 päivää putkeen kirjaimellisesti aamusta iltaan ilman vapaapäivää joten ehkä olen mukillisen glögiä ansainnut.  Ja tietysti Talvimetsä -mukista.

Facebookissa blogini sivulla kuulin, että Saanan ja Ollin peltipurkkeja on jo joihinkin Citymarketteihin tullut myyntiin (5,90 euron hintaan) mutta valitettavasti sitä minä en tänään saanut kotiutettua. Harmi. Toivottavasti viimeistään ensi viikolla sitten meidänkin kaupoissa olisi! Samoin odotan näitä kauppoihin saapuvaksi.

ps. Katsokaas nämä Pauligin Juhla Mokka -mukit tämän peltipurkin kaveriksi! Jos Sanna Annukan tai Klaus Haapaniemen mukeja tulisi, ostaisin hinnalla millä hyvänsä!

--

Today I got The Fir Tree book (illustrated by Sanna Annukka). The date of publishing is 18.10. but I got it already! Nice! I also found my favorite Loimu glogg today. It is interesting to taste the new flavor. Of course from Moomin Winter forest mug.

Unfortunately Lipton tin by Saana and Olli wasn´t available at my store. Some people have already found theirs! Lucky ones!


11 kommenttia:

 1. Aak, mä en ees muistanu loimun olemassa oloa. Hmmmm... Täytyypä piakkoin korjata tilanne. :) Kiva toi peltipurkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu äkkiä Loimu-ostoksille! Nam! Ja purkkeja olen yrittänyt löytää jo vaikka kuinka monesta kaupasta, ei ole näkynyt ei!

   Poista
 2. Saanko udella mistä sait tuon Sanna Annukan kirjan. Minä myös haluan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=0091944333
   Edullinenkin on! :)

   Poista
  2. Kiitos tuhannesti. Näkyi olevan akateemisessakin, mutta saatavilla vasta marraskuussa. :)

   Poista
 3. hei, oletko huomannut tällaista Fazerin rasiaa myynnissä? minä huomasin tänään ruokakaupassa, oli tullut joulusuklaiden joukkoon. Aion myös ostaa rasian!
  http://www.fazer.fi/Tuotteet/Tuotetiedot/tuotetietohaku-makeiset/Tuotetiedot/?pid=122522

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka!

   Juu tuon olen huomannut, mutta olen toistaiseksi pidättäytynyt ostamasta.. :D Huom toistaiseksi. Katsotaan miten käy jos heikko hetki kaupassa sattuu! Tykkään rasiasta kyllä, ja sisällöstäkin, mutta tuon mallisia rasioita ei niin kivasti saa esille kuin pystypurkkeja!

   Poista
 4. Lipton rasian sain ostettua Cittarista, muuten hyvä mutta takapuoli pilattu koko tilan vievällä teksillä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja meiän cittarissa ei vielä ole! Odottavan aika on (jälleen) hyvin pitkä! Juu näinkin kuvan yhdessä toisessa blogissa vihreästä purkista (ja takapuolestakin). Onneksi sen saa seinää vasten piilotettua! :)

   Poista
 5. Sain Cittarista punaisena tuon Liptonin, kiitos vinkistä!

  Onko mitään vihiä tulevista uusista muumeista (astioista, ruokailuvälineistä), mitään vihiä, huhua, vinkkeliä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kiva kun on löytynyt, minäkin olen yhden punaisen kelpuuttanut ja kaksi vihreää, vielä pari punaista lahjoiksi pitäisi löytää!

   Juu kyllä jotain huhuja uusista mukeista on liikkunut, mutta kun en varmaksi tiedä niin en uskalla sanoa! :) Kannattaa seurata Facebookin muumisivuja!

   Poista