keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Kirppislöytöjä -kirja / Book "Kirppislöytöjä"

Olettehan seuranneet keskiviikkoisin tv2 -kanavalta Blogistania -ohjelmaa? Viime viikolla siinä esiteltiin ruotsinkielisen Karkki -blogin kirjoittaja Karin Lindroos. Ohjelmassa mainittiin mm. hänen kirjoittamastaan Kirppislöytöjä -kirjasta ja pitihän se nyt vihdoin tilata. Olen kirjaan tutustunut netissä jo aiemmin ja Akateemisesta se on pitänyt käydä ostamassa, mutta en vain ole saanut aikaiseksi/muistanut.


Kirjan ensimmäisestä painoksesta viedään jo viimeisiä kappaleita, Akateemisesta ne on jo loppu. Karinilta itseltään sain tilattua vielä suomenkielisen kirjan. Kirppislöytöjä on suurelta osin kuvakirja, joten ruotsinkielinen Loppisfynd -kirja ei varmasti myöskään ole mahdoton meille suomenkielisille! Tänä iltana pitääkin mennä jo hyvissä ajoin nukkumaan jotta ehtii ennen unentuloa selailemaan kirjaa!

--

Karin Lindroos has written a book "Kirppislöytöjä", finds from the flea market. Karin writes also a blog Karkki in Swedish. I really like the style Karin writes her blog! Now of course I´m also waiting to have time to read also the book!


2 kommenttia:

  1. Ostin tuon vuosi takaperin, ja siitä tuli heti ensiaukaisulta suosikkiopukseni (no, ainakin kategoriassa "inspiraatiota"). Kuvat ovat niin värikylläisiä, että selailusta tulee aina hyvälle tuulelle. Sivuilta on myös kiva bongailla esineitä, joita itsellä / sukulaisilla / kavereilla on... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on niin kiva kyllä aina selailla tällaisia ja bongailla mm. omia juttuja. Ei niin kivaa on kuulla sitten äidiltä että "voiii meillä oli kotona tuollainen joskus, missä lie nyt.."!

      Poista