sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Arabian Louhi -astioita / Arabia´s Louhi tableware

Syyskuussa kerroin teille keräämistämme Arabian vanhoista Louhi -astioista. Nyt vihdoin tuli eräästä vanhojen astioiden liikkeestä soitto, että heille on saapunut nyt lähes täysi satsi Louhi -astiastoa. Heti varasin sieltä sokerikon, kermakon ja parit lautaset, ihan vain varmuudeksi.

Viime syksynä poikaystäväni äiti sai meiltä lahjaksi kermakon ja nyt äitienpäiväksi helpotin poikaystäväni lahjatuskaa hakiessani tuon sokerikon. Itselle saatiin nyt sitten samalla myös kermakko! Jee! Nyt enää puuttu meiltä sokerikko ja molemmilta pullavadit! Kertokaa hetihetiheti jos jossain näkyy!

Mitä muuten tykkäätte, kannella vai ilman? Itse jotenkin vierastan kannellisena ja kivemmalta minun silmiini näyttää ehdottomasti ilman kantta.Louhi kermakko ja sokerikko yhdessä

Oman ihanan äitini kanssa vietimme tänään päivää auringossa jätskiä syöden sekä kirppiksellä ja kaupungilla kierrellen. Facebookin pientä mutta suurta -fonttikävely saa pian jatkoa tämän päivän kuvista!

--

On September I wrote you about Arabia´s old tableware called Louhi. We have been collecting this Louhi serie for my boyfriends parents and of course we also have some of our own. We have been looking for this sugar bowl for a long time now and finally I found it! The seller had also creamer, plates and coffee cups but I just bought this creamer for us and sugar bowl for mother´s day present to my boyfriends mom.

I really like these a lot!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti