maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappuaaton lounas / Lunch of the May Day Eve

Mitä vappuna kuuluu syödä? Nakkeja? Perunasalaattia? Niitä ainakin oli kaupassa hyllyt notkollaan ja  alessakin olivat. Eikös se ole uudenvuoden ruokaa?

No meillä syötiin tänään lounaaksi uuniperunoita, ja tietysti namnam katkarapu-kermaviili kastikkeen kera!



Ruoka näyttää tylsältä, mutta pirtsakka Marimekon ystävämyynnistä ostettu pöytäliina ja omenanvihreät Iittalan Kastehelmi -astiat aavistuksen piristävät kattausta!

Hauskaa vappua!

--

Our May Day Eve´s lunch is maybe not the most traditional. Baked potato and shrimp sauce. The food looks very very boring but new tablecloth bought from Marimekko and Iittala´s Kastehelmi tableware makes the setting look nice!

Happy May Day Eve!




9 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo pöytäliina! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Jonna! Kiitti, eiks ookki aika ihanan piristävä! Ajattelin ehkä pätkästä parvekepöydälle sopivaksi (+ehkä tyynyliinaksi), ruokapöydän ääressä kun luetaan Hesaria yms, niin ei kauaa pysy kirkkaana värit. :/

      Poista
    2. Nytkö ostit ystävämyynnistä vai joskus aiemmin... Oon kuolannu kyseistä pöytäliinaa jossain toisessa blogissa jo aiemmin ;) Saako kysyä vielä, että paljonko maksoi pöytäliina, niin väännetään veitseä haavassa vielä kertaalleen ;D

      Poista
    3. Nyt ostin juu! 49 € maksoi, mutta kaiketi se kannatti, normihintaa en kyllä edes tiedä! Herra tänään heitti puolukkahillot tietysti just pöytäliinalle! Itkettää!

      Poista
  2. Pitää varmaan soitella Marimekolle, jos siellä ois mullekkin... Täällä Oulussa ei nimittäin oo yhtään mitään semmosia kivoja ysmyjä :/ Jospa se puolukkahillo saa kyytiä siitä liinasta... Miehet ne ei osaa arvostaa/varoa yhtään tuollaisia ihania asioita ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu toivotaan, että pesukone tekee tehtävänsä! :) Ja toivotaan, että sinunkin kohdalle vielä tätä kangasta sattuisi!

      Poista
    2. Niinhän se sitten kävi, että siellähän se pöytäliina odotti minuakin, kun soitin Marimekon tehtaanmyymälään :D JEEEEEEE! Nyt ku sais vielä jonkun kaverin sieltä sen minulle noutamaan :) Mutta kiitos kuuluu kyllä sinulle, ettei mun tarvitse enää toisten blogeissa ihastella pöytäliinaa. :) Kerrohan sitten, kuinka tahralle kävi :)

      Poista
    3. JEee!! Ihan mahtavaa! Kiva että löytyi! Toivottavasti blogistani aina silloin tällöin löytyy jotain muutakin mukavaa! :) Ihanaa alkavaa viikkoa, toivotaan että pöytäliina löytää pian tiensä uuteen kotiin!

      Poista
  3. Joo, todellakin löytyy... Samanlainen maku taitaa meillä olla, kun muumit ja Sanna Annukkakin kiehtoo ;) Eli melkeinpä joka päivä kän kurkkaamassa, että josko olisit jotain kirjottanut :) Eli täällä seuraillaan ahkerasti. :)

    VastaaPoista