tiistai 17. huhtikuuta 2012

Because I am a Girl

Torstaina 19.4.2012 järjestetään jo kolmatta kertaa Plan Jäägaala Espoossa Barona Areenalla. Gaala järjestetään Plan Suomen ja Suomen Taitoluisteluliiton yhteistyönä. Gaala on tänä vuonna mm. Laura Lepistön jäähyväisnäytös mutta jäällä nähdään myös Kiira Korpi ja  muodostelmaluistelun kolminkertaiset maailmanmestarijoukkueet Marigold IceUnity ja Rockettes. Artisteista mainittakoon mm. The Rasmus ja Jippu.

Koska olen tyttö -teemalla järjestettävä gaala tukee kampanjaa joka edistää tyttöjen asemaa ja parantaa erityisesti tyttöjen koulutustasoa ja suojelua. Jos et pääse itse paikalle niin gaalan voit katsoa MTV3-kanavalla lauantaina 21.4. klo 19.30.

Planin nettikaupasta saa ihania koruja ja sisustustuotteita ja rahat todellakin menevät hyvään tarkoitukseen! Miten olisi ihana sisustustyyny?

Kaikki torstaina paikan päälle ihastelemaan Suomen parasta luistelua ja kuuntelemaan tämän hetken kuumimpia artisteja! Ihanaa saada olla työn puolesta mukana tässä tärkeässä projektissa!

--

On Thursday Plan Finland is organizing an Ice Gala in co-operation with Finnish Figure Skating Association. On the ice there are going to be for example Laura Lepistö, Kiira Korpi, Marigold IceUnity, Rockettes and so on. There are going to be also many artists performing at the same time skaters are on the ice.

Because I am a Girl campaign focuses on increasing girls´ education and protection. It is so important to me to be involved in this project.

Support Plan Finland in Plan Shop!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti