torstai 10. marraskuuta 2011

Sanna Annukan jouluinen tiskirätti

En ole vielä saanut aikaseksi esitellä teille Sanna Annukka -hulluuttani kunnolla... Kymmenet hänen tuotteensa odottavat meillä ympäri kotia omaa kuvaushetkeään. Tänään käydessäni postissa löysin jotain uutta ihanaa! Kanteleen kutsu -tiskirättejä, punaisena! Iik. Oli pakko ostaa vaikka tiedän etten raaski käyttää. No jos ehkä toisen ottaisi jouluna käyttöön muiden saman suunnittelijan tuotteiden kaveriksi?

Sanna Annukka - Kanteleen kutsu tiskirätti

En ikinä osta mitään katsomatta/kysymättä hintaa, mutta nyt oli pakko. Rätit suorastaan raahasivat minut kassalle! 6,90 € ei paha hinta kahdesta tiskirätistä vaikka kyllä niitä halvempiakin tietysti tavallisesta kaupasta saa...

Kysyin muuten postista tuleeko myyntiin vain heille vai myös muuallekin, eivät osanneet vastata kun juuri olivat esille vasta saaneet. Myynnissä oli siis punaista Kanteleen kutsua tiskirättien lisäksi esiliinana, patalappuina ja -kintaina, piparimuotteina (ihanassa laatikossa!) ja pieninä kukkaroina. Sanoivat että varmaan tiskirätit heiltä ainakin nopeasti loppuvat suosittuina lahjoina mikä helppo lähettää. Ja huom, tässä vaiheessa olin jo rättini maksanut joten se ei tainnut myyntipuhe olla vaan totista totta?

--

You have no idea who crazy Sanna Annukka fan I am! There are plenty of her products in our home that are waiting to be photographed for my blog! Today I found these Kanteleen kutsu -dishclothes from our post office! I just couldn´t leave these there! I know I won´t be using these for a long time, but still!5 kommenttia:

 1. hei, olen aika uusi lukija, joten saanko kysyä missä päin Suomea vaikutat? tai siis toisin sanoen, mistä Marimekosta Sanna Annukkaa löysit? :-D kukkaroa olen Kanteleen kutsusta etsinyt iäisyyden eikä muutkaan tuotteet pahalta kuulosta!

  VastaaPoista
 2. ostin nämä postistani Helsingistä, luulisi että ympäri suomea samat tuotteet posteissa? Voin kyllä toimittaa sinulle jos haluat? Alkuviikosta pääsen taas ostoksille.

  VastaaPoista
 3. okei, mahtavaa! asun itse Helsingin keskustassa, joten pääsen hyvin poikkeamaan posteihin katselemaan. kiitos kuitenkin ystävällisyydestä! :-)

  VastaaPoista
 4. Minäkin pökerryin kun kävin postissa: mukaan lähti esiliina, kukkaro ja tonttulakki! Ostin kerran yhdelle sukulaistytölle Kanteleen kutsu kylpypyyhkeen ja kun halusin itselleni.........niin mistään ei enää saanut.
  Iloa Teille! Kaisa Hollolasta

  VastaaPoista
 5. Eikä! Mä en ole nähnyt missään Kanteleen kutsu -pyyhettä, en ole kuullutkaan sellaisista! Saunaan pefletit löytyy, mutta kylpypyyhe! Apua, sellaisia olisi saatava! Jos joku näkee jossain niin viestiä niin ajan vaikka Suomen halki ostamaan!

  VastaaPoista