maanantai 21. marraskuuta 2011

Kaj Bojesen Abe - Monkey - Apina

Pidennetyn viikonlopun Kööpenhaminan matka oli aika lailla sellainen kuin kuvittelinkin. Äitin kanssa tuttuun tapaan matka piti sisällään lähes tauotonta kävelyä aamusta iltaan ja shoppailua Strøgetin ja sen sivukatujen isoissa ja pienissä kaupoissa.


Ensimmäinen ja matkan tärkein löytö oli tietysti tanskalaisen Kaj Bojesenin puinen apina! Toki sellaisen saisi Suomestakin ostettua, mutta tottakai tällä on huomattavasti enemmän tunnearvoa kun se on sen kotimaasta ostettu. Enempi vähempi onnistunut syksyn shoppailukieltoni takasi rahat tähän design -apinaan jonka olin jo aiemmin päättänyt hankkia. Oih. Apina -fiilistelyä ei vaan voi olla liikaa. Eihän? Uusi perheenjäsenemme pääsi heti viidakkoon kiipeilemään! 


Lisää Köpiksestä myöhemmin!


--


Last weekend I travelled to Copenhagen with my mum. Our mini vacation was full of walking around the town and back and forth the main shopping street Strøget.


My first and absolutely the most important purchase was a wooden monkey of Danish designer Kaj Bojesen. You can buy these monkeys also from Finland but of course it has more value for me when I have bought it from the country of origin than from here.


Oh I just love our new little monkey, a new member of our family!


More stories from Copenhagen coming later. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti