keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Isetan & Klaus Haapaniemi

Miksi, oi miksi näitä ei saa Suomesta? Haluan haluan haluan! Nettikaupassa monet ovat jo loppuunmyytyjä. En ihmettele yhtään! Täältä voi tutustua valloittavaan tarinaan.

--

Why oh why you can´t buy these from Finland! I really want to have one! In web store many products are already sold out! Not surprising... Here you can familiarize yourself with the cute story.

Photos from http://www.isetanspecial.com/wonder/klaus/4 kommenttia:

 1. Onpas ihana toi sateenvarjo! Mennään japaniin!;D

  VastaaPoista
 2. Mä himoitsen erityisesti tuota tyynyliinaa! Ja nettikaupassa ei oo sitä ollenkaan! Kivat sateenvarjotkin jo loppuunmyyty! Niiiiiin epäreilua!

  VastaaPoista
 3. onpas mahtavia! alkuun en pitänyt taika-sarjasta ollenkaan, mutta satumetsään rakastuin heti. nyt on pikkuhiljaa taika-sarjaakin hiipinyt meille kuin itsestään. muutenkin haapaniemin leikittelevä, mutta tyylikäs tyyli on mun makuun. jos löydät jonkun nettiputiikin mistä voi ostaa, niin voin ainakin lähteä mukaan yhteistilaukseen, niin hienoja ovat!

  VastaaPoista
 4. Joo oon yrittänyt kovasti kysellä joskos kaverit jotka tuntee japanilaisia niin voisivat avustaa tässä metsästämisessä! Peukut pystyyn! :)

  VastaaPoista