tiistai 27. syyskuuta 2011

Kiss-Kiss

Elämässä tarvitsee usein kisskissejä ja haleja. Tosi usein. Varsinkin näin syksyllä. Varsinkin juuri nyt.

Itse himoitsen Kiss-Kissejä myös karkkien muodossa. Olen aina himoinnut. Lapsena aina piti saada Fazerin Fazerin Parhaat -pussista juuri Kiss-Kiss -karkit. Iskä söi Jääkarhut ja äiti söi Laktat. Sekoituspussissa kutakin makua on aina vain pari joten muutamana viime jouluna äiti on ostanut minulle Kiss-Kiss -karkkilaatikoita ja aina välillä olen hemmotellut itseäni ostamalla karkkeja irtona Kluuvikadun Fazerilta.

Nyt elämääni tuli yksi uusi pahe astioiden keräilyn lisäksi. Kiss-Kissit tavallisen kaupan hyllyllä ihanassa juhlapussissa! Auts.

Pihlaja -karkkeja löytyi usein isomummin karkkikätköistä! Kuulemma aika monen muunkin mummin?
Ja hei ikuisuusongelma! Jos jollain on minulle myydä Kiss-Kiss peltipurkki niin olisin ikionnellinen! Itselläni on vain Fazerin Parhaat -peltipurkki ja Kiss-Kiss -purkki olisi unelmien täyttymys!

4 kommenttia:

 1. No apua! En tiennyt että pussien dissain on muuttunut - nyt on pakko käydä ihan kunnolla tutkimassa asiaa.

  Muakin on jäänyt harmittamaan aina ostamattomat peltipurkit. Voi kehveli kun en hankkinut esimerkiksi Elovena-purkkia, aattelin vaan että jätän väliin, eihän meillä edes syödä puuroa. Miksi, oi miksi! Eli tiedän niin tunteen...

  VastaaPoista
 2. Hei olen nähnyt Elovena -purkkeja vielä myynnissä!
  Ainakin Riihimäen Citymarketissa oli reilu kuukausi sitten...? Jos helpottaa tuskaa? Kannattaa katsella kaupoissa, kyllä niitä vielä näkyy!

  VastaaPoista
 3. oooo olen myös suuri kiss kiss -fani ja tänään kiersin tampereella kirpputoreja ja manailin kun en ikinä löydä mitään, kunnes löysin kiss kiss -purkin eurolla! en ollut uskoa silmiäni. onnenpäviä.

  VastaaPoista
 4. Eikä mikä tuuri! Todellakin onnenpäivä! Jos löydät toisen niin osta mulle jos et itselle kahta tarvitse!

  Jännä etten ole edes itse mikään kissaihminen, mutta jokin näissä Kiss-Kisseissä vaan silti viehättää. :)

  VastaaPoista