keskiviikko 28. syyskuuta 2011

27 purkkia IVANAhelsingin Vitalista

Arpaonneni on jälleen kääntynyt! Edellisen kerran voitin noin viisi vuotta sitten 1000 euron matkalahjakortin ja nyt pitkästä aikaa voitin Vitaliksen kilpailusta 250 euron IVANAhelsingin lahjakortin! Huikeeta!

Kilpailussa piti kertoa käyttövinkki tälle monikäyttöiselle ihonhoitovoiteelle. Entisenä luistelijana kerroin lukuisten ja lukuisten luistelijoiden suosimasta käyttötavasta kun kilpailutilanteessa estetään suun kuivumista Vitaliksen avulla. Voitin pääpalkinnon! Wuhuu! Riemulla ei ollut rajoja kun sain puhelinsoiton voitosta!


Tänään hain postista paketin ja sisältä löytyi lahjakortin lisäksi uusi sinivalkoinen Vitaliksen ja IVANAhelsingin talvipurkki! Ihana! Ehdoton suosikkini! 


Lisäksi paketista löytyi Paola Suhosen singneeraama kesäpurkki Vitaliksen pahvilaatikossa. Jotta ilo ei siihen loppuisi, oli pakettiin lisätty vielä paketillinen IVANAhelsingin postikortteja.


Koska kilpailuvastauksessa ja muistaakseni myös puhelun aikana tuli puhetta entisestä muodostelmaluisteluharrastuksestani ja entisen joukkueeni voittamista maailmanmestaruuksista, palkittiin entinen joukkueeni vielä Vitaliksen syksypurkeilla! MIU huulirasvaa tulossa! Otetaanhan sitten kuva Vitalikselle kiitokseksi?


2 kommenttia:

  1. No vau ihanaa ! Hienoa , ONNEA !

    VastaaPoista
  2. Kiitos! On kyllä iloiset fiilikset asian tiimoilta! Nyt lottoa vaan vetämään! :P

    VastaaPoista