lauantai 24. syyskuuta 2011

Jaffaa ja Vallilaa

Mooooonta monta vuotta sitten minimoi -ilmaispostikorttien joukossa oli jaossa Erik Bruunin Jaffa -kortteja. Yhdet niistä harvoista hienoista ilmaiskorteista jotka olen vuosienkin jälkeen vielä säästänyt. Nyt kun Bruunin Jaffa -kuosi on noussut suurempaakin suurempaan suosioon, olen voinut todeta olleeni aikaa edellä.

Kesällä jo esittelin blogissani näitä keräilemiäni Jaffa -kortteja ja nyt sitten edelleen hullaantuneena jouduin Vallilan ihanan tyynynpäällisenkin hankkimaan! Verhot olisivat ehkä liian räikeät ja vallitsevat kotonamme, mutta tyynynpäällinen tuo juuri sopivasti väriä elämäämme.


Vallilaa ja Bruunia on tulvinut elämääni nyt lähiaikoina joka suunnasta. Ensin oli Design Market Kaapelitehtaalla, jossa itse taiteilija Erik Bruuninkin näin. Heiltä ostin tietysti lisää isoja ja pieniä Jaffa -kortteja säästöihini vaikka edellisiäkin olisi. Nyt ainakin voin huoletta antaa läheisille hienoja kortteja.

Seuraavalla viikolla oli Habitare jossa Vallilan pisteellä ihastelin jälleen Jaffa -kuosia, ihan Jaffa -lasillisen kera. Tällä viikolla taas pääsin työni puolesta tapaamaan Vallilan edustajaa suunnitellessamme kansainvälistä tapahtumaa jossa Vallila on mukana sisustamassa. Milläs muullakaan sisustus toteutetaan kun Jaffa -kankailla! Tosin kangas on saavuttanut niin suuren suosion että se on Vallilan kaikista varastoistakin jo loppu, mutta toivotaan, että kangasta kuitenkin hienoon tapahtumaamme saadaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti