perjantai 18. heinäkuuta 2014

Marimekko a/w2014, Sanna Annukka: Kukkuluuruu, Toteemi, Saivu

Esittelin taannoin täällä blogissani Sanna Annukan Marimekolle suunnittelemia tuoreimpia uutuuksia. Kukkuluuruu vei sydämeni heti, onhan siinä jotain samaa kuin Kanteleen kutsussa joka blogini taustakuvanakin koreilee. Miltähän muuten näyttäisi Kukkuluuruu mustavalkoisena? Voisin rakastua siihenkin.

Kukkuluuruun lisäksi syksyn uutuuksia Sanna Annukalta ovat upea Toteemi -kuosi sekä vähemmän julkisuudessa ollut Saivu -kuosi kahdella eri värityksellä.

Kukkuluuruu
Toteemi 
Saivu
Saivu
Myöhemmin lisää joulumallistosta!


Kuvat / Photos: Marimekko--


Sanna Annukka for Marimekko. Pure love! Here are part of the fabric novelties for a/w2014. Later on more about the Christmas collection. Don´t forget to read my previous post about Sanna Annukka and Kukkuluuruu products!


1 kommentti:

  1. Oi että, hyvin samanlaisia mietteitä on myös minulla. Kanteleen kutsu on ehdoton lemppari Marimekon kuoseista ja nyt tykästyin erityisesti Kukkuluuruu kuosiin. Värikkäänä se ei ensin netistä nähtyjen kuvien perusteella tuntunut ihan omimmalta mutta kaupassa kun törmäsin muutama päivä sitten näihin Kukkuluuruu astioihin, niin ihastuin värikkyydestä huolimatta. Koska kuosi on niin ihana, niin kävi minullakin mielessä, että saisipa tätä mustavalkoisena! Silloin en pystyisi hillitsemään itseäni ollenkaan :) Kyllä näitäkin on toki päätynyt toivelistalle, mukit ja peltipurkki ovat listan kärjessä.

    Sulla on muuten ihana blogi! Kauan on tullut tätä seurailtua, mutta en ole tainnut aikaisemmin kommentoida.

    VastaaPoista