maanantai 14. heinäkuuta 2014

Marimekko a/w2014, Sanna Annukka, Kukkuluuruu

Huhhuijjakkaa, työrupeamani Marimekossa on ollut jo pidemmän aikaa sitten ohi ja kiitollisin mielin puolen vuoden pestistä siirryin elämässäni taas pienen askeleen eteenpäin täyspäiväisen lentoemännän korkokenkiin. Marimekko on ollut iso osa elämääni jo ennenkin ja nyt sillä on entistä isompi rooli muistoissani. Ihania työkavereita ja ihanaa väriterapiaa mielelle työympäristönä!

On tehnyt jo pitkään mieli kirjoittaa teille tulevista syksyn ja talven uutuuksista, nimittäin näistä UPEISTA ihanuuksista Sanna Annukalta! Lempparini siis on ja pysyy, minkäs teet! Kävinpäs tänään siis shoppailemassa vanhalla työpaikallani muutamat Kukkuluuruu -uutuudet jo kotiin.


Peltipurkki aivan pakko, kahvikupit melkein pakko ja kalenteri todellakin pakko! Alla olevat sitten seuraavalla kerralla...

Kuvat / photos: Marimekko
Kuvakollaasi / collage: pientä mutta suurta

Lautasia, kulhoja, postikortteja, kassi (voin tehdä kankaasta kyllä itsekin), vaneriset magneetit ja keraamiset joulukoristeet. Näitä ostelen melko varmasti sitten myöhemmin. Ehkä myös tiskirätit ja keittiöpyyhkeet. Vaikka minä kyllä keittiöpyyhekankaan jämäpaloja sainkin jo talvella ompelimosta ja olen pari pientä pyyhettä niistä jo ommellut. Mutta... isommat pyyhkeet olisivat silti kivat. Ehkä tässä on jo joulupukillekin listaa?

Mitäs tykkäätte? Sanna Annukan muista (tottakai ihanista) uutuuskuoseista lisää myöhemmin!


--


Today I bought these absolutely lovely products from Marimekko. A/w2014 novelties, Kukkuluuruu by Sanna Annukka. Tin was totally must, mugs almost must and calendar absolutely must. Those other products (plates, bowls, postcards, bag, magnets, ceramic decorations etc.) I must buy next time... Later on I will write you also about other lovely new prints Sanna Annukka has designed for Marimekko.


4 kommenttia:

 1. Täällä kuola valuu noista kuvista johtuen... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa muuta! Rahat häviää tililtä kun Marimekkoon astuu. Auts!

   Poista
 2. Sanna Annukka se osaa, näitä on vaan pakko saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on kyllä ehdottomasti lempparini tuo taiteilija! <3

   Poista