lauantai 20. heinäkuuta 2013

1950-luvun muumilautaset alkuperäisessä paketissaan! / Moomin plates from 1950´s in original package!

Huuto.netissä on myynnissä tällä hetkellä aivan upea kohde. Harvinaisempaa saa etsiä, 1950-luvun muumilautaset avaamattomassa pakkauksessaan! Laatikossa siis on sekä Muumipeikko-, että Niiskuneiti-lautaset.

Tutustu kohteeseen täällä. Kuvat lainattu huuto.netistä myyjän luvalla.Hinta tulee aivan varmasti nousemaan äärettömän korkeaksi, joten minä tyydyn suosiolla vain ihailemaan näitä kuvia ja levittämään sanaa jos joku teistä lukijoistani olisi niin onnellinen ja niin rikas, että nämä kokoelmiinsa pystyisi ostamaan. Rahalla ei ehkä saa onnea, mutta kivoja keräilyesineitä ainakin.

--

In Finnish online auction site, huuto.net is now one very very rare product on sale! Original and unopened package of Moomin plates from 1950´s! The package includes both Moomin and Snorkmaiden plates. Wow!

I´m sure the price is going to be much more than my ability to pay but I wanted to show you all this. Maybe some of you are willing to buy these wonderful plates? Good luck!4 kommenttia:

 1. ...Ihanat ovat! Oletkos muuten jo nähnyt tod.näk.seuraajia Seikkailu-sarjalle? Sarjassa näytti olevan mukia, lautasta, kulhoa, kannua, purnukkaa..Googlettamalla löytää...Terv. Uneton Raumalla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tuon paketin kun saisi. :)

   Ja juu kyllä olen kuvia uudesta Muutto-sarjasta nähnyt jo pari kk sitten, mutta koska en niitä täällä vielä saa julkaista, en ole niistä mitään kirjoitellut. :) Elokuussa sitten. ;)

   Poista
 2. I'm pretty sure the seller bought it from a Swedish auction (see URL) and re-sells it on huuto. It will make more than 500+ EUR...wow!
  http://www.auction2000.se/auk/w.Object?inSiteLang=SWEDISH&inC=AS&inA=20130604_1301&inO=19

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wow thanks for sharing! I will write about this tomorrow!

   Poista