keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Seuraavaksi Bruunia Pauligille? / Erik Bruun for Paulig?

Erik Bruunia viedään taas! Ensin uutta Jaffaa ja heti perään uutta Finnairia! Oih. Molempia näitä kortteina vanhempien mainosten rinnalle, kiitos! On nimittäin nyt niin, että seinillemme ei mahdu julisteita. Jos mahtuisi, nämä olisivat kyllä piristeenä!

Kuva / Photo: jaffa.fi

Kuva / Photo: Erik Bruun Design Facebook

Mitäs sitten seuraavaksi? Paulig? Oih, se olisi ihanaa! Huhuu Pauligin markkinointi!

Kuva / Photo: Erik Bruun Design Facebook
Tämä upea kahvimainos on 50-luvulta ja Bruunilla itsellään ei ole ollut kopiota siitä kunnes tämä yksilö löytyi Hagelstamin liikkeestä! Ihana löytö ja varmasti lämmittänyt taiteilijan mieltä!

Olisipa ihanaa nähdä tällaisia mainoksia nyt uudelleen osana Pauligin markkinointia!

--

Erik Bruun is back in the spotlight. Again! First this new Jaffa poster, then poster for Finnair. What next? I recommend this Paulig coffee ad!

This poster for Paulig was designed in the 50´s and Erik Bruun himself had no copy of it until now this was found from the Hagelstam bookshop in Helsinki.

I would love to see this poster as a part of the marketing of Paulig!


4 kommenttia:

  1. Finnairin juliste on hauska. Jaffakin on kyllä kiva, mutta julisteita ei meillekään enää mahdu kun on jo kaksi isoa jaffa-julistetta ennestään. Pauligin kuvasta voisivat kyllä tehdä vaikka kahvipurkin.

    VastaaPoista
  2. Bruunin kuvista tykkään minäkin, ja Jaffaa löytyy köllöttelytyynyn muodossa. Äitini toi myös kivana yllärinä Jaffa-julisteen, kun sellainen oli ~vuosi sitten jaossa Hesarin välissä! :)

    VastaaPoista