sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Teema

Eiiii, miten astiahulluudelle voi saada lopun? Entä jos mä haluan saada kaikki? Olen jo kotona huudellut työpöydän ja sen hyllykköjen kellariin viemisestä jotta saataisiin tilaa vitriinille ja vanhoille (ja uusille) astioille.

Punainen Kulku kulki sydämeeni kun käväisin Iittalan Iik-päivillä. Äiti (onneksi?) taas rauhoitteli ja piti mukit poissa ostoskorista. Kuulemma meillä on Muumimukeja jo tarpeeksi? Eiii, ei ole! Onhan meillä nykyään vain 40/52 Teema -mallista Muumimukia. Mutta koska kaikki meillä kahvittelevat ei kuitenkaan tykkää Muumeista, pitäähän heille voida tarjota kahvit jostain muusta? Eikö se ole tarpeeksi hyvä selitys näille mukeille? (Vaikka onkin myös jo melkein täydellinen Pentikin Vanilja astiasto kymmenelle?)
Kulku              

No entäs sitten tämä uudistuotantoon tullut Kaj Frankin Teema kaadin! Tämä on PAKKO saada! Pitäähän esim. Muumimukeilla olla kaadin kaverina! (Ei kerrota kenellekään, että keväällä tulee myyntiin uusi Muumikaadin. Siitä löytyy muuten hämärä kuva MOOMINdreams Twitterissäni...)

Mutta aah. Ihan huippu siis tämä! Onneksi joulupukki on tainnut jo vinkata, että ehkä voisi tälläisen lahjan tuoda. (Vinkki joulupukille, että Stockmannin marraskuun kantisalesta saattaisi tämä ehkä löytyä...)
Teema kaadin
--

Can we have too many dish? I  like these Iittala´s new Kulku mugs so much that I want to have at least one! My mom told me that we already have too many Moomin mugs so that I´m really not allowed to buy even that one. Shame. But what if our guests don´t like Moomins! Of course we have to have other mugs also.

But if there is something I HAVE to have it is this new Teema jug! Loving it!Photos: http://www.iittalahomeshopping.com/Ei kommentteja:

Lähetä kommentti