perjantai 21. lokakuuta 2011

Cruel Age

Miksi kukaan ei ole kertonut mulle Kampin kauppakeskuksessa olevasta Cruel Age -liikkeestä! Apua, se on ollut siinä jo vuodesta 2009. Vaikka samoja merkkejä myydään monessa muussakin kaupassa ja tietysti netissäkin, niin jokin siinä kaupassa silti viehätti.

Nyt siellä oli "Sikapäivät" eli kaikki vaatteet -30%. Nettisivut ei kerro kauan alennukset jatkuvat enkä kyllä tullut kysyneeksikään. Ostin paidan, "juuri sellaisen mitä olen jo pitkään etsinyt".

Pöllöfriikkinä löytyi myös iiihana pöllö. Ja arvatkaa mikä se on! Käsirasva! Pitihän se ostaa. Pöllö -huulirasvakin olisi ollut, mutta eiköhän nuo Vitalikset riitä nyt vähäksi aikaa.Noniin. Nyt mulla on shoppailukielto! Muutaman viikon päästä olisi pidennetty viikonloppureissu äidin kanssa Köpikseen ja sitä ennen voisi yrittää säästää rahaa. Vaikka tätä varten.

--

Why I haven´t been told about Cruel Age shop in Kamppi shopping center in Helsinki? Those brands can also be found from other stores and of course from web stores but there was something in that shop! I bought one shirt and this little owl. It is a hand cream! How cute is that!

Shopping is now prohibited for me. In couple of weeks I´m traveling to Copenhagen with my mum and I would like to buy this. I have to save some money.

3 kommenttia:

  1. Apua!! Mistä tällaisia saa? Oon koittanu täältä netistä löytää kaupan josta sais näitä vaan ei ole löytynyt ;//

    VastaaPoista
  2. Moikka! Nopealla vilkaisulla en löytänyt suomalaista nettikauppaa, mutta owl hand cream hakusanalla löytyy liuta ulkomaisia, josko ne toimittaisi Suomeen? Helsingissä tiedän tuon Cruel Age kaupan josta saa, mutta muissa en ole törmännyt. Cruel Agessa oli vain myös näitä harmaita, ruskea olisi ollut itselleni mieluisin! Laita sähköpostia jos haluat, että käyn joku päivä Cruel Agesta sinulle rasvan nappaamassa!

    VastaaPoista
  3. Huippu toi pöllö. :) 'Onneks' asun kampista kaukana..

    VastaaPoista