tiistai 24. helmikuuta 2015

Muumimuki kesä 2015: Hetki rannalla / Moomin summer mug 2015: Moment on the Shore

Tadaa! www.moomin.com julkaisi juuri kuvat Arabian Muumi kesämukista Hetki rannalla! Huhtikuussa julkaistaan muki, kulho ja kaksi erilaista lusikkaa, Primadonnan hevonen ja Muumipeikko puujaloilla.
Lue kuvituksesta lisää täältä.
--

www.moomin.com just posted pictures of the new Moomin summer mug, bowl and spoons. The design is called Moment on the Shore. Available in April!

Read more from here.8 kommenttia:

 1. Ihana kesämuki! Mutta voi ei, nyt taitaa keräily laajeta pakosta lusikoihinkin, kun Primadonnan hevonen on yks lempparihahmo...!

  VastaaPoista
 2. Nätiltä näyttää, mutta voi olla jää väliin ellei joku keksi syntymäpäivälahjukseksi ostaa:)

  VastaaPoista
 3. Hmmm, tästä tykkään. Jotenkin samanmoista fiilistä kuin Talviyössä, osataan ottaa hetkestä irti ja keskittyä olennaiseen! ...Vähän täytyy miettiä tätä muumeilua, hurahdin keräilylautasiin ja nyt on alkanut nuo kulhotkin kiinnostaa mukien lisäksi. Toivoisin että Arabia ilmoittaisi jonkinmoista aikataulua noiden 'hintavien' keräilylautasten suhteen, tekisi mieli alkaa keräillä niitä myös esim. kummilapsille mutta julkaisuaikataulutusta jonkinmoista pitäisi saada että osaa varautua...Terv. Uneton Raumalta

  VastaaPoista
 4. Muki näyttää oikein hyvältä, mielestäni kaunein tähänastisista keltasävyisistä mukeista. Iso KIITOS Junnu, että pidät keräilijät ajantasalla. :)

  VastaaPoista
 5. Minunkin mielestäni kaunein/paras tähän astisista keltataustaisista kesämukeista. Vanhemmat raidalliset kesäsesonkimukit olivat tietty paljon pirteämpiä ja kivempia, mutta tässä on onnistuttu saamaan taas fiilistä mukaan. Keltainen tausta vain on näissä liian vallitseva, vie raikkautta pois. No, ehkä enää yksi tai kaksi tällaista mukia ja aika siirtyä seuraavaan teemaan? Talvimukitkin saisivat palata taas tummempiin sävyihin, en kovin montaa sellaista ehtinyt ostaa ja loisivat paremmin tunnelmaa iltakaakaolla... :)

  VastaaPoista
 6. Muki näyttää oikein hyvältä, mielestäni kaunein tähänastisista keltasävyisistä mukeista. Iso KIITOS Junnu, että pidät keräilijät ajantasalla. :) Klikoffice.co.id belanja online peralatan dan perlengkapan kantor

  VastaaPoista
 7. Ostin tuollaisen 1-laatuisena jossa oli pieni värivika läikkä alareunassa. Nostaako vaiko laskee mukin arvoa? Tarkoituksella tuon otin ku huomasin.

  VastaaPoista
 8. Minäkin olen keräilijä, jos kiinnostaa lukea mm. muumipostauksia niin täältä löytyy :)

  VastaaPoista