torstai 5. kesäkuuta 2014

Juhla Mokka peltipurkki 2014 by Janine Rewell / Juhla Mokka tin 2014 by Janine Rewell

WOW! Upea! Miten olenkaan missannut tällaisen suunnittelijan? Janine Rewell, huh! Pitkästä aikaa Juhla Mokka -rasia todellakin mieleeni! Sanna Annukan ja Klaus Haapaniemen purkkien jälkeen ehdoton kolmonen! (Aiemmat Juhla Mokka -rasiat löydät Paulig -tagin alta täältä.)

Kuva / Photo
Kuva / Photo
Kuva / Photo

Kiitos hollantilaiselle kuvittajalle Saskialle linkistä uuden peltipurkin ihasteluun! Saskiaan tutustuin pari vuotta sitten kun hän blogini kautta selvitti miten saada itselleen Lotta Niemisen suunnittelemia Juhla Mokka -rasioita. Siitä lähtien olemme viestitelleet ja fiilistelleet mm. Sanna Annukkaa ja lähetelleet toisillemme puolin ja toisin linkkejä ja vinkkejä ihanista uutuuksista siellä ja täällä. Perinteinen postikin on kulkenut ja design vaihtanut omistajaa. Toivottavasti vielä jonain päivänä tapaamme oikeastikin!

--

Wow! Amazing! How on earth have I missed this designer? Janine Rewell has now designed this lovely tin for Juhla Mokka coffee. This is absolutely one of my favorite after tins by Sanna Annukka and Klaus Haapaniemi. (Former tins can be seen here.) Can´t wait to have one!

Thanks for the link for these lovely pics belongs to Saskia, very talented young illustrator from the Netherlands. We have never met but everything started couple of years ago when she was asking me how could she get Juhla Mokka tins designed by Lotta Nieminen. Since then we have been chatting about design etc. Hopefully some day we also meet each other!2 kommenttia:

  1. Upea on. Muutama purkki se on minullakin ja joihinkin olen törmännyt kirpuilla, olen vain jäänyt miettimään että mikähän niistä on sellainen hinta minkä raaskii maksaa. Voisi ostaa vaikka jo itsellä olisi mutta kun ei ole hinnoista mitään hajua..
    Mutta tämä saakoon kodin meiltä.
    Kiitos kivasta blogistasi : )
    Terkuin Nita

    VastaaPoista