keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Vimman lettileggarit / Leggings by Vimma

Vimma <3


Ihanan entisen kollegani Marjutin Vimma ja Maijan ihana lettiprintti on täyttä kultaa! Huikea printti jota olen jo aiemmin fiilistellyt ja jota nyt saimme meille aikuisillekin leggareiden muodossa.

Vielä ehdit tilata itsellesi omasi ja liittyä "lettikerhoon". Hihi. Eka erä leggareita on jo loppuunmyyty ja toinen tilaus sisällä ja kolmanteen erään ehtii vielä mukaan! Mitoitus on hiukan ehkä väljähkö ja vyötärö on i h a n a n korkea. Hintaa leggareilla 29 € + 3 € postit. Ennakkotilauksen voit tehdä Vimman Facebook -sivujen kautta yksityisviestillä. Muista myös Vimman muut tuotteet nettikaupassa! Minullakin on sininen lettitoppi koossa 150 cm ja hyvin mahtuu vaikka pituutta minulla onkin 170 cm.

Sitä hauskaa ja hymyntäyteistä hetkeä odotellessa kun kaupungilla törmää toiseen lettikerholaiseen, pitää ottaa sitten yhteiskuva!

www.vimmacompany.com
www.facebook.com/vimmakids

--

I have already earlier written you about new Finnish design brand Vimma and its lovely print designed by Maija Louekari. Vimma produces clothes mostly for kids but also something for us adults. Now we got for example these wonderful leggings!

First set sold out, second set in production and third set waits for your order! Just send a private message for Vimma in Facebook!

Pure love! <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti