tiistai 4. kesäkuuta 2013

Terkkuja pitkästä aikaa ja uutisia uudesta peltipurkista / Greetings and a new tin

Terveisiä kiireisestä elämästäni ja pahoittelut blogihiljaisuudesta. Lentoemännän opiskelut ovat alkaneet tiukalla tahdilla ja tänäänkin hoidan tämän bloggaamisen melko suorasti print screenien avulla. Tänään vielä olisi edessä parin tunnin verkkokurssi kotiopiskeluna ja ajoissa pitäisi nukkumaankin ehtiä.

Kurssista sen verran niille ketä kiinnostaa, että kivaa on ollut ja tänään paneuduttiin mm. fysiikkaan ja biologiaan yhtiömme yhden lentokapteenin johdolla. Minun tapauksessani tämä tarkoitti paluuta näiden aineiden pariin ensimmäistä kertaa sitten lukion ja mielenkiintoista se edelleen oli!

Nyt tietysti joku saattaa miettiä miksi matkustamohenkilökunnan pitää tietää tuulista, jäästä, lämpötiloista, nosteesta, massakeskiöistä, nopeuksista, sakkauksesta, polttoaineen painosta, siipien rakenteesta jnejnejne, mutta koska matkustajilta saattaa tulla tiukkojakin kysymyksiä aavistuksenkin poikkeavista tilanteista lennoilla, on meidän hyvä tietää perusteita kuhunkin tilanteeseen.

No mutta, se lentämisestä. Sen lisäksi, että minulla on ollut kiire viime aikoina kirjoittelun kanssa, täytyy myöntää, että aiheetkin on postausten suhteen ollut hieman hakusessa. Vinkkejä vaan teiltä lukijoilta tulemaan jos haluaisitte minun kirjoittavan jostain tietystä jutusta.

Pauligilta oli tullut tänään uutiskirje josta seuraavan bongasin ja ajattelin teille tiedoksi jakaa. Tässäpä siis taas juttua uudesta Pauligin Juhla Mokka kahvirasiasta. Yritin etsiä tietoa kyseiseltä Pauligin Juhla Mokka -sivulta milloin kahvirasia kauppoihin ilmestyy mutta liekkö jo kaupoissa kun sivuilla ei erityisemmin asiaa mainita? Pitääkin alkaa ruokakaupassa pitämään silmiä auki, (vaikka tämä ei ilmestyneistä purkeista suosikkeihini vielä ainakaan kuulukaan).

--

Hello! Sorry for being so quiet lately. I have been quite busy with the flight attendant course and also I have had a problem what to write! Any suggestions?

Today I got Paulig´s newsletter and I thought this would be worth of writing:

Paulig´s new Juhla Mokka tin is going to be in stores soon (I guess). Design this year is by Elina Warsta. You can win these new tins by sending a photo of your own summer coffee break. Upload the photo to Instagram or Twitter and use hashtag #kahvipannuntaikaa. You can upload the photo also here.

By clicking the label Paulig on the bar in the right in my blog, you can find other Juhla Mokka tins.


1 kommentti:

  1. Olin Suomessa viime viikolla lomalla ja sain jo ostettua kyseisen kahvirasian viime viikon perjantaina. Rasia tuli mukanani Englantiin, kahvipaketin jätin äidille Suomeen :-)

    VastaaPoista