maanantai 5. joulukuuta 2011

Outo Wear

Kai te kaikki olette kuulleet Ville Lahtisesta? Villestä joka 15-vuotiaana alkoi virkkaamaan itselleen ja kavereilleen pipoja! Tutustuin Villeen muutamia vuosia sitten koulussa ja täytyy myöntää, että on ollut niin suuri ilo seurata Villen uskomatonta menestystarinaa! Nyt Ville on suorittanut markkinoinnin maisteritutkinnon Australiassa ja voisi mielestäni jo palata takaisin Suomeen!
OUTO Blungy Beanie

Outo Wear & Gear yrityksen Ville perusti 2003 ja sittemmin hän on ollut monessa mukana. Outo on mm. esitelty Suomalaisen designin uudet mielentilat -kirjassa vuonna 2007. 2009 ja 2010 Ville ja Outo oli New Yorkissa New Finnish Design -messuilla ja tänä vuonna Outo on esitelty esimerkiksi Finnish Designin vuosikirjassa. Lue koko tarina Outosta täältä.

Monessa lehdessäkin Ville on pelkästään jo tänä vuonna bongattu, muun muassa Glorian Kodin kesäkuun numerosta ja Kauppalehden Optiosta maaliskuussa! Ville kirjoittaa myös blogia Novitalle (siellä on esitelty myös Ipod coverini!).

Mutta nyt mikä tärkeintä, Ville on lanseerannut uuden nettikaupan Facebookkiin osoitteeseen facebook.com/outowear. Vielä juuri ja juuri ehdit tilata Facebookista tai osoitteesta www.outowear.com itsellesi tai läheisillesi joululahjat! Jos itselläni sattuisi olemaan iPad, tai jos joulupukki sattuisi sen minulle tuomaan, voisi joulupukki muistaa myös tällaisella...!
Uutuus iPad cover

Tässä välissä on varmasti hyvä myös muistuttaa, että Ville on valmis tekemään tilauksesta lähes mitä vain! Katsokaa nyt esimerkiksi miten söpö potkupuku! Ja pipotkin ja muut tuotteet saat värillä kuin värillä ja kuviotkin voit itse Villen kanssa yhdessä miettiä!

I-H-A-N-A!


Tässä vielä video Villestä! Tule Ville jo Suomeen!

--

Have you all already heard about Ville Lahtinen? Ville is the founder of Outo Wear & Gear company. When Ville was 15 years old he wanted to have a new beanie for every day of the week. There started his story of an entrepreneur. Read the whole story from here. Ville writes also a blog for Novita yarn brand.

We have studied marketing together with Ville and I have been very happy to follow his success story so close.  Now he has completed his master of marketing degree in Australia and I think he could now come back to Finland!

The most important thing now is that Outo has now opened a new web store in Facebook. There you can order products as well as from the outowear.com. How cool is that new Ipad cover? And if you don´t find an Outo product suitable for you just ask Ville to design something for you and your needs! Look at this baby overall! How C-U-T-E is that!!

Here is a video about Ville. Enjoy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti